Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich.
Nie jestem bezglutkiem (przynajmniej tak mi się zdaje) ale moja żona jest na diecie od roku i prawie 4 miesięcy. Wiem, że dla niej to forum wiele znaczy (a w szczególności ludzie, którzy je odwiedzają i którzy dbają o stronę merytoryczną i techniczną).
Dziękuję Wam wszystkim za Wasze rady, propozycje, wsparcie i spostrzeżenia. Wprawdzie nie bywam często na forach (ten post jest pierwszym jaki piszę w internecie) jednak to co przeczytałem na stronie i forum robi bardzo pozytywne wrażenie
Czytając Wasze posty nie tylko można się bardzo wiele dowiedzieć ale czuje się wielką troskę o innych.
Cieszę się, że tak wiele robicie. Szczególnie pozdrawiam Zarząd, bo jak to się mówi 'jaki Pan taki kram'
Piotr
Nie jestem bezglutkiem (przynajmniej tak mi się zdaje) ale moja żona jest na diecie od roku i prawie 4 miesięcy. Wiem, że dla niej to forum wiele znaczy (a w szczególności ludzie, którzy je odwiedzają i którzy dbają o stronę merytoryczną i techniczną).
Dziękuję Wam wszystkim za Wasze rady, propozycje, wsparcie i spostrzeżenia. Wprawdzie nie bywam często na forach (ten post jest pierwszym jaki piszę w internecie) jednak to co przeczytałem na stronie i forum robi bardzo pozytywne wrażenie

Cieszę się, że tak wiele robicie. Szczególnie pozdrawiam Zarząd, bo jak to się mówi 'jaki Pan taki kram'

Piotr
witam! jestem tu nowa.jestem mama synka u ktorego stwierdzono celiakie maly ma 5 lat.bardzo prosze owypowiedzi mam dzieci z celiakia jak sobie radza.glownie chodzi mi o jedzenie.synek zjadl pierwszy raz bezglutenowy chlec i zwymiotowal. mowi ze bardzo mu nie smakuje i ze nie bedzie go jadl.niewiem czy z czasem go polubi
Powitanie
Witam wszystkich serdecznie,
Jestem na diecie bezglutenowej od 6 m-ca życia, z przerwą w czasie studiów
no może trochę dłuższą
, rok temu wróciłam do diety.
I dieta bardzo mi służy.
Cieszę się, że jest w sieci takie miejsce
Pozdrawiam wszystkie bezglutki.
Iza
Jestem na diecie bezglutenowej od 6 m-ca życia, z przerwą w czasie studiów

I dieta bardzo mi służy.
Cieszę się, że jest w sieci takie miejsce

Pozdrawiam wszystkie bezglutki.
Iza
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Siemak !!!
Jestem Paweł, kolejny duhring-man na Forum! Chory od zawsze od roku oświecony bo w końcu wiem na co... Świetnie że jest takie Forum bo w końcu mam wrażenie, że nie jetem sam...Dobrze jest wiedzieć że ktoś przechodził to samo co ja a niektórzy nawet gorzej...Pozdrawiam wszystkich gorąco i zachęcam do wytrwałości bo warto!!! Papa
Jestem Paweł, kolejny duhring-man na Forum! Chory od zawsze od roku oświecony bo w końcu wiem na co... Świetnie że jest takie Forum bo w końcu mam wrażenie, że nie jetem sam...Dobrze jest wiedzieć że ktoś przechodził to samo co ja a niektórzy nawet gorzej...Pozdrawiam wszystkich gorąco i zachęcam do wytrwałości bo warto!!! Papa
hej
Jestem Ania, znana niektórym z forum crohn.home.pl jako -Ania-.
Od czerwca mój mąż jest na diecie bezglutenowej, więc to forum jest mi szczególnie bliskie. Sama nie choruje na celiakie, choć dietę miałam przez 6 miesiecy, ze wzgledu na zły stan jelit. Borykam sie z choroba crohna.
pozdrawiam
ania
Jestem Ania, znana niektórym z forum crohn.home.pl jako -Ania-.
Od czerwca mój mąż jest na diecie bezglutenowej, więc to forum jest mi szczególnie bliskie. Sama nie choruje na celiakie, choć dietę miałam przez 6 miesiecy, ze wzgledu na zły stan jelit. Borykam sie z choroba crohna.
pozdrawiam
ania
Witam wszystkch użytkowników tego forum. Mam na imię Agnieszka i dokłądnie rok temu zdiagnozowano u mnie celiakię i nietolerancję laktozy. Muszę przyznać, że wiele wątków czytam już od dawna- można powiedzieć, że dotąd byłam biernym uczestnikiem
Przez ten czas bardzo mi pomogliście. Diagnoza spadła nagle i zostałam z tym problemem sama i zupełnie nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Nieraz byłam w szoku jak wiele niebezieczeństw czycha na celiaka w zwykłym sklepie spożywczym
Ciągle się uczę i choć minął rok, wiąż popełniam błędy. Ostatnio zdarzyło mi się kupić glutenową herbatę
Ale wem coraz więcej i to dzięki wam!!! Bardzo dziękuję, że jesteście
I cieszę się, że teraz będę mogła sama uczestniczyć w dyskusjach forumowiczów i dzielić się swoimi własnymi doświadczeniami i dylematami 

-
- Nowicjusz