Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
witam, dziś mijają 2 tygodnie od kiedy zaczęłam stosować dietę, wykryto u mnie podejrzenie choroby trzewnej. Początki diety są najgorsze... ale mam nadzieję że będąc tu dowiem się więcej o tej diecie :-)
pozdrawiam!
pozdrawiam!
-
- Forumowicz
Cześć!zalogowałam się dopiero dzisiaj na nowym forum:)
Witam,
wreszcie dojrzałem do tego żeby coś z tym zrobić
Koniec z wzdęciem i innymi głupotami
do których prawie się przyzwyczaiłem.
Pozdrawiam
wreszcie dojrzałem do tego żeby coś z tym zrobić

Koniec z wzdęciem i innymi głupotami

Pozdrawiam
Mam na imię Majka od miesiaca jestem chora na celiakię ale jeszcze w pełni nie stosuję diety.Zaczynam od poniedziałku.Mam nadzieję,że dam radę.
Cześć Wszystkim,
Nazywam sie Marta i też dowiedziałam się, że mam celiakię.Ciesze się że jest takie forum
Nazywam sie Marta i też dowiedziałam się, że mam celiakię.Ciesze się że jest takie forum

Witam. Jestem nowym forumowiczem i mam zamiar dowiedzieć się więcej na tym forum o mojej przypadłości.
Witam,
Od 01.01.2014 jestem na diecie bezglutenowej. Wczesniej staralam sie go unikac, ale niestety trzeba sie calkowicie od niego odciac. Mam nadzieje, ze dowiem sie wielu ciekawych rzeczy o im tej diecie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Od 01.01.2014 jestem na diecie bezglutenowej. Wczesniej staralam sie go unikac, ale niestety trzeba sie calkowicie od niego odciac. Mam nadzieje, ze dowiem sie wielu ciekawych rzeczy o im tej diecie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow

witamy wszystkich! zapisujcie się do Stowarzyszenia, dostaniecie super materiały na dobry start z nową dietą 

cześć, dołączyłam do elitarnego grona bezglutenowców.
-
- Nowicjusz
Witam, nazywam sie Kornelia, od Nowego Roku razem ze straszą siostrą Zuzią jesteśmy na diecie bezglutenowej, młodsza Amelka jest na diecie od sierpnia 2013 roku
BEZGLUTENOWA RODZINKA 

Cześć, postanowiłam się wreszczie przywitać.
Nie mam celiakii, ale przeszłam na dietę bezglutenową, gdyż to już moja ostatnia deska ratunku na wredne jelita
Pozdrawiam wszystkich!
Nie mam celiakii, ale przeszłam na dietę bezglutenową, gdyż to już moja ostatnia deska ratunku na wredne jelita

Pozdrawiam wszystkich!
Witam.
Od trzech lat jestem na diecie bezglutenowej, postanowiłam dołączyć do forum.
Pozdrawiam wszystkich
Od trzech lat jestem na diecie bezglutenowej, postanowiłam dołączyć do forum.
Pozdrawiam wszystkich
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich jestem Filip z Sosnowca. Pozdrowienia dla wszystkich 

Witamy serdecznie wszystkich Nowych na forum!
Witam! Na wstępie mogę powiedzieć tylko tyle że nie miałem badań potwierdzających ta chorobę jednak od wczesnego dzieciństwa borykam się z tymi samymi problemami co tutaj na forum :] Po odstawieniu tydzień temu " Gluta " wszystkie moje dolegliwości stopniowo zanikają czego nigdy nie udało mi się osiągnąć :} Jestem bardzo zadowolony że w końcu udało mi się do tego dojść! Dodam jeszcze że od 4 lat mam objaw skórny w postaci strupa na głowie (we włosach) jednak i ta ranka widać że się stopniowo zmniejsza. Już wcześniej wiedziałem że ma ona jakiś związek z pokarmem ponieważ gdy jadłem pieczywo lub pochodne rana była coraz większa...
No nic Witam wszystkich i pozdrawiam.
No nic Witam wszystkich i pozdrawiam.