Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Witam,
Mam nadzieję, że forum pomoże mi przejść przez początki diety bezglutenowej i sprawi, że dowiem się więcej o diecie bg. Pozdrawiam.
Mam nadzieję, że forum pomoże mi przejść przez początki diety bezglutenowej i sprawi, że dowiem się więcej o diecie bg. Pozdrawiam.

- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Tak się stanie - powodzenia
-
- Nowicjusz
Witam
Też miałem troszkę problemów z rejestracją, ale już mi się udało
Pozdrawiam ślicznie!

Mój biznes: Wypożyczalnia Aut w Warszawie
Witajcie!
W telegraficznym skrócie - Kasia, 30, Wrocław
Nietolerancja: glutenu, pszenicy, żyta, kukurydzy, laktozy, drożdży, roślin strączkowych, jajek, migdałów i nerkowców (3 ostatnie opłakuję, reszty mi nie szkoda).
W telegraficznym skrócie - Kasia, 30, Wrocław
Nietolerancja: glutenu, pszenicy, żyta, kukurydzy, laktozy, drożdży, roślin strączkowych, jajek, migdałów i nerkowców (3 ostatnie opłakuję, reszty mi nie szkoda).
Witam wszystkich słonecznie. Wczoraj się zarejestrowałam i aż się zawstydziłam
bo się tutaj nie przedstawiłam!

Witam , ja też jestem nowa
Mam 21 lat i dopiero od jakiegoś miesiąca zaczęłam się interesować na poważnie moim stanem zdrowia ,ale o tym już w osobnym wątku 

witamy, witamy!
Witajcie, jestem rusałka. od tygodnia wiem, że mam celiakię...więc stawiam pierwsze kroki.
-
- Nowicjusz
Cześć wszystkim! Jestem Justyna. Właśnie odebrałam wyniki badań, więc dopiero się uczę co mi wolno jeść... Jak to dobrze, że jesteście!:)
witam,
ja również się przedstawię. Mam na imię Agnieszka. Jestem z Warszawy
ja również się przedstawię. Mam na imię Agnieszka. Jestem z Warszawy

- kamikagdansk
- Nowicjusz
Witajcie :-)
Ja się nie czuję nowa :p bo forum przeglądam od dawna, kiedyś byłam też zarejestrowana, ale użyłam dawnego maila i teraz nie mogę odkopać starego konta
Nie jestem na diecie bezglutenowej, ale temat jest mi bardzo bliski ze względu na chorobę w rodzinie. Mój mąż ma celiakię zdiagnozowaną w 1980 r.
Pozdrawiam Wszystkich :-)
Ja się nie czuję nowa :p bo forum przeglądam od dawna, kiedyś byłam też zarejestrowana, ale użyłam dawnego maila i teraz nie mogę odkopać starego konta

Nie jestem na diecie bezglutenowej, ale temat jest mi bardzo bliski ze względu na chorobę w rodzinie. Mój mąż ma celiakię zdiagnozowaną w 1980 r.
Pozdrawiam Wszystkich :-)
Cześć wszystkim:) Fajne to forum, mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło:)
Witam serdecznie,
kiedyś już byłem zarejestrowany na forum , nie pamiętając loginu i hasła zarejestrowałem się na nowo.
Tyle lat mnie lekarze zwodzili że teraz mam niezły pakiet startowy ( powikłania) ech.
Tak czy siak , dieta bezzbożowa do końca życia...dopiero od miesiąca.
Pozdrawiam i dużo zdrowia wszystkim życzę!
kiedyś już byłem zarejestrowany na forum , nie pamiętając loginu i hasła zarejestrowałem się na nowo.
Tyle lat mnie lekarze zwodzili że teraz mam niezły pakiet startowy ( powikłania) ech.
Tak czy siak , dieta bezzbożowa do końca życia...dopiero od miesiąca.
Pozdrawiam i dużo zdrowia wszystkim życzę!
Witam się serdecznie
w telegraficznym skrocie
Beata z W-wy 40 dychy na karku
po latach dziwnych problemow rozwikłali moja zagadkę
powycinali kawalki i odkryli celiakia wrodzona drugiego stopnia ... Wielkie brawa dla wcześniejszych "fachowców" WRR ...