Przedstaw się :)

Jesteś nowy na forum?
Przedstaw siebie innym użytkownikom, zapoznaj się z instrukcją funkcji Szukaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Leeloo
-#Moderator
-#Moderator

Re: Przedstaw się :)

Post autor: Leeloo »

witamy serdecznie! :)
Awatar użytkownika
Anja
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: Anja »

Witam, kolejny laik na forum. Dzięki waszym wpisom czuję się jak niewidomy z przewodnikiem g:D
Rosinska1988
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Rosinska1988 »

Witam wszystkich:) Jestem Kasia, mam nadzieję że przyjmiecie mnie bardzo ciepło:) Pozdrawiam
aneczka23
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: aneczka23 »

Witam!!
Marianka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marianka »

Cześć wszystkim. Jestem Mariana :) bardzo często tu zaglądam już conajmniej od roku ale jakoś dopiero dziś zdecydowałam się założyć konto.
nanette
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: nanette »

Witam :) co prawda nadal jestem glutenożerna ale poszukuję wiedzy, żeby wesprzeć moją drugą połówkę. Chciałabym móc czasami zaskoczyć ją czymś smacznym nie powodując tym samym przykrych dolegliwości. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forowiczów :)
Oliviakrk
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Oliviakrk »

Witam wszystkich

Kaśka z tej strony. Od poczatku kwietnia staram sie życ bez glutenu (na razie bez definitywnej diagnozy, ale raczej mam uczuelnie na gluten i na laktoze).
iwonciaaaa
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: iwonciaaaa »

witam jestem mam 4,5 letniego dziecka , własnie sie dowiedzieliśmy, zę synek ma celiakie utajona, słabo rósł i przybierał na wadze.
Wujek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Wujek »

Hej,

Nazywam się Artur, jestem na diecie bezglutenowej. Przy wycinku z jelita nie stwierdzono u mnie celiaki, jednakże w teście IMUPRO100 wyszła mi nietolerancja na gluten, pszenicę i jej pochodne na poziomie 1 (skala 1-4). Także ze względów zdrowotnych oraz trawiennych przeszedłem na dietę bezglutenową.

Przy okazji chciałem zapytać, ile czeka się na informację zwrotną, czy moja deklaracja do Stowarzyszenia została rozpatrzona..? Wysłałem 2 maile, pieniążki przelałem, i czekam.. już prawie tydzień. :mikolaj:

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Leeloo
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Leeloo »

cierpliwości Arturze, paczka z materiałami na pewno niedługo do Ciebie dojdzie. Stowarzyszenie dopiero co zmieniło siedzibę (mnóstwo roboty i zamętu), zaraz szykuje się Międzynarodowy Dzień Celiakii i co najwazniejsze- były święta, poczta pracuje swoim własnym nieokreślonym trybem :/

poza tym, witamy :)
Awatar użytkownika
sejwi
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: sejwi »

Witam, również jestem na diecie bezglutenowej. Cieszę się, że znalazłam to forum. Mam nadzieję, że dużo skorzystam z obecności tutaj:) Pozdrawiam
Agata_sc
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Agata_sc »

Cześć,
mam na imię Agata.
Na początku kwietnia zdiagnozowano u mnie Celiakię. Cieszę się że znalazłam to forum.
Przeczytałam już kilka wątków i Wasze wpisy bardzo mi pomogły, chociażby w informacjach co mogę jeść.
Wujek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Wujek »

Leeloo pisze:cierpliwości Arturze, paczka z materiałami na pewno niedługo do Ciebie dojdzie. Stowarzyszenie dopiero co zmieniło siedzibę (mnóstwo roboty i zamętu), zaraz szykuje się Międzynarodowy Dzień Celiakii i co najwazniejsze- były święta, poczta pracuje swoim własnym nieokreślonym trybem :/

poza tym, witamy :)
Miałaś rację. Teraz widzę ile Stowarzyszenie ma na głowie obowiązków. Także doczekałem się i jestem członkiem. ;)
Dzięki za wyjaśnienie.

Także witam, witam! Owocnej współpracy :P
ulkad
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ulkad »

Cześć! Od dzisiaj zaczynam nowe życie. I mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Dość późno zdiagnozowano u mnie celiakie. Musiałam sama zasugerować lekarzowi, że może to być to. Dobrze, że jest takie forum i liczę na to, że z Wami będzie łatwiej.
LuKi92_222
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: LuKi92_222 »

Witajcie, o tym że choruję na Celiakię wiem od dwóch dni i jestem zielony we wszystkich sprawach, jakby był ktoś chętny trochę mi pomóc to prosiłbym o jaki kol wiek gest wyrażający taką chęć.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ