Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Ola 29 lat tuż po urodzeniu zdiagnozowano u mnie celiakie ...do 12 tego roku życia na diecie bezglutynowej potem......no właśnie zaniedbAlam sprawę nieprzestrzegałam diety ..a dziś jestem tutaj ponieważ mój stan zdrowia jest kiepski..obecnie mieszkam za granicą i chciałbym liczyć na waszą pomoc i wsparcie w prowadzeniu diety ponieważ jest mi ciężko samej i niewiem od czego zacząć ....może znajdzie się ktoś cierpliwy i wyrozumiały chcacy mi pomóc ....jestem totalnie zagubiona 

helenae1 pisze:Czy z tego akurat możemy się cieszyć?arti pisze:Witam wszystkich nowicjuszy forum![]()
Ja nie mogę , ale nas przybywa
Z jednej strony fajnie, że mamy to forum, a z drugiej...
nie życzyłabym nikomu, żeby się musiał tu znaleźć
Ale racja, to racja. Łatwiej jest żyć z problemem, kiedy można się nim podzielić
helenae1 można przywyknąć , to że jest się w pewnym względzie innym , nie oznacza złym

stosując restrykcyjnie dietę san zdrowia powinien się poprawiać , wiesz co ale awatara masz zejebiaszego

Czołem nowi na forum!
Witajcie! Na diecie jestem od lutego! Iwona . Wynik gastroskopii- nacieki limfocytarne na dwunastnicy 

Witam wszystkich. Jestem już w stowarzyszeniu to czas zarejestrować się na forum 

Hejka 

Hej hej. Ja mam na imię Franek. Miło tu być z Wami
Jestem ze środkowej Polski.

cześć , Edyta z Wrocławia, moja córka prawie 6latka od piątku na diecie.
Oczywiście już jako członek Stowarzyszenia.
Oczywiście już jako członek Stowarzyszenia.
Edyta mama Nataszki (Celiaczki)
Witam, Mikołaj
Mam zalecenie przejścia na dietę bezglutenową, bo mam zanik kosmków w jelitach i nie toleruję glukenu, jak wszyscy tutaj 

Witamy 

Hej!
Hejho 

Witam
Nazywam się Agata, mój tata choruje na tę chorobę, Zarejestrowałam się głównie na tym forum, bo tacie kończą się leki, a mieliśmy mały problem ze sprowadzeniem... Lek jest zamówiony, ale nie wiadomo kiedy będzie i chcielibyśmy od kogoś pozyczyć leki dla taty. Oczywiście oddamy.
Proszę o pomoc
okolice Wejherowa, Lęborka, Trójmiasto
Lek to Disulone albo Dapson
Pozdrawiam
Agata
Nazywam się Agata, mój tata choruje na tę chorobę, Zarejestrowałam się głównie na tym forum, bo tacie kończą się leki, a mieliśmy mały problem ze sprowadzeniem... Lek jest zamówiony, ale nie wiadomo kiedy będzie i chcielibyśmy od kogoś pozyczyć leki dla taty. Oczywiście oddamy.
Proszę o pomoc

Lek to Disulone albo Dapson
Pozdrawiam
Agata
Cześć i czołem!
Witamy