Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
witamy serdecznie! 

Witam, kolejny laik na forum. Dzięki waszym wpisom czuję się jak niewidomy z przewodnikiem 

-
- Nowicjusz
Witam wszystkich:) Jestem Kasia, mam nadzieję że przyjmiecie mnie bardzo ciepło:) Pozdrawiam
Witam!!
Cześć wszystkim. Jestem Mariana
bardzo często tu zaglądam już conajmniej od roku ale jakoś dopiero dziś zdecydowałam się założyć konto.

Witam
co prawda nadal jestem glutenożerna ale poszukuję wiedzy, żeby wesprzeć moją drugą połówkę. Chciałabym móc czasami zaskoczyć ją czymś smacznym nie powodując tym samym przykrych dolegliwości. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forowiczów 

Witam wszystkich
Kaśka z tej strony. Od poczatku kwietnia staram sie życ bez glutenu (na razie bez definitywnej diagnozy, ale raczej mam uczuelnie na gluten i na laktoze).
Kaśka z tej strony. Od poczatku kwietnia staram sie życ bez glutenu (na razie bez definitywnej diagnozy, ale raczej mam uczuelnie na gluten i na laktoze).
-
- Nowicjusz
witam jestem mam 4,5 letniego dziecka , własnie sie dowiedzieliśmy, zę synek ma celiakie utajona, słabo rósł i przybierał na wadze.
Hej,
Nazywam się Artur, jestem na diecie bezglutenowej. Przy wycinku z jelita nie stwierdzono u mnie celiaki, jednakże w teście IMUPRO100 wyszła mi nietolerancja na gluten, pszenicę i jej pochodne na poziomie 1 (skala 1-4). Także ze względów zdrowotnych oraz trawiennych przeszedłem na dietę bezglutenową.
Przy okazji chciałem zapytać, ile czeka się na informację zwrotną, czy moja deklaracja do Stowarzyszenia została rozpatrzona..? Wysłałem 2 maile, pieniążki przelałem, i czekam.. już prawie tydzień.
Pozdrawiam!
Nazywam się Artur, jestem na diecie bezglutenowej. Przy wycinku z jelita nie stwierdzono u mnie celiaki, jednakże w teście IMUPRO100 wyszła mi nietolerancja na gluten, pszenicę i jej pochodne na poziomie 1 (skala 1-4). Także ze względów zdrowotnych oraz trawiennych przeszedłem na dietę bezglutenową.
Przy okazji chciałem zapytać, ile czeka się na informację zwrotną, czy moja deklaracja do Stowarzyszenia została rozpatrzona..? Wysłałem 2 maile, pieniążki przelałem, i czekam.. już prawie tydzień.

Pozdrawiam!
cierpliwości Arturze, paczka z materiałami na pewno niedługo do Ciebie dojdzie. Stowarzyszenie dopiero co zmieniło siedzibę (mnóstwo roboty i zamętu), zaraz szykuje się Międzynarodowy Dzień Celiakii i co najwazniejsze- były święta, poczta pracuje swoim własnym nieokreślonym trybem 
poza tym, witamy

poza tym, witamy

Witam, również jestem na diecie bezglutenowej. Cieszę się, że znalazłam to forum. Mam nadzieję, że dużo skorzystam z obecności tutaj:) Pozdrawiam
Cześć,
mam na imię Agata.
Na początku kwietnia zdiagnozowano u mnie Celiakię. Cieszę się że znalazłam to forum.
Przeczytałam już kilka wątków i Wasze wpisy bardzo mi pomogły, chociażby w informacjach co mogę jeść.
mam na imię Agata.
Na początku kwietnia zdiagnozowano u mnie Celiakię. Cieszę się że znalazłam to forum.
Przeczytałam już kilka wątków i Wasze wpisy bardzo mi pomogły, chociażby w informacjach co mogę jeść.
Miałaś rację. Teraz widzę ile Stowarzyszenie ma na głowie obowiązków. Także doczekałem się i jestem członkiem.Leeloo pisze:cierpliwości Arturze, paczka z materiałami na pewno niedługo do Ciebie dojdzie. Stowarzyszenie dopiero co zmieniło siedzibę (mnóstwo roboty i zamętu), zaraz szykuje się Międzynarodowy Dzień Celiakii i co najwazniejsze- były święta, poczta pracuje swoim własnym nieokreślonym trybem
poza tym, witamy

Dzięki za wyjaśnienie.
Także witam, witam! Owocnej współpracy

Cześć! Od dzisiaj zaczynam nowe życie. I mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Dość późno zdiagnozowano u mnie celiakie. Musiałam sama zasugerować lekarzowi, że może to być to. Dobrze, że jest takie forum i liczę na to, że z Wami będzie łatwiej.
-
- Nowicjusz
Witajcie, o tym że choruję na Celiakię wiem od dwóch dni i jestem zielony we wszystkich sprawach, jakby był ktoś chętny trochę mi pomóc to prosiłbym o jaki kol wiek gest wyrażający taką chęć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam