Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
siemka 

Aloha 

-
- Nowicjusz
Po 3 miesiącach chodzenia do lekarzy specjalistów zdiagnozowano u mnie celiakie. Niestety po gastroskopii okazało sie ze mam dosyć zaawansowany zanik kosmków oraz skutki nieleczonej celiakii( przez 25 lat nigdy nie miałam żadnych zdrowotnych problemów) czyli anemia, depresja, stany lekowe. Dodatkowo jestem ciagle osłabiona i zmęczona. Mam dwa pytania:)
1. Czy przy celiakii zdarzały sie Wam stany podgorączkowe ( ponad miesiąc chodzę z temperatura 37,5 i nadal nie wiadomo skąd gorączka)?
2. Proszę o polecenie lekarza/ dietetyka w Warszawie ( dopiero uczenie jak żyć z celiakia
wiec szukam dobrego specjalisty,który będzie kontrolował mój "stan":)
Pozdrawiam:)
1. Czy przy celiakii zdarzały sie Wam stany podgorączkowe ( ponad miesiąc chodzę z temperatura 37,5 i nadal nie wiadomo skąd gorączka)?
2. Proszę o polecenie lekarza/ dietetyka w Warszawie ( dopiero uczenie jak żyć z celiakia

Pozdrawiam:)
WItaj, Kasiu, tu się tylko przedstawiamy. wątki o chorobach masz w innym dziale i tam załóż swój temat, na pewno coś doradzimy.
-
- Nowicjusz
Ok dzięki za wskazówki:)
Czesc imienniczko moja 

-
- Nowicjusz
Witajcie,
nie mam żadnej diagnozy. Nikt nie wpadł na pomysł przez ostatnie 7 lat aby mnie zbadać w tym kierunku. Samowolnie przeszłam na dietę bezglutenową i wreszcie przestałam "biegać".
Czuję się doskonale. i zamierzam jadać bez glutenu nadal.
Pozdrawiam wszystkich
michalina55
nie mam żadnej diagnozy. Nikt nie wpadł na pomysł przez ostatnie 7 lat aby mnie zbadać w tym kierunku. Samowolnie przeszłam na dietę bezglutenową i wreszcie przestałam "biegać".
Czuję się doskonale. i zamierzam jadać bez glutenu nadal.
Pozdrawiam wszystkich
michalina55
Hejho! 

Czesc!!! 

Dzień dobry 
Właśnie wróciłam od lekarza po odebraniu badań i okazało się, że mam na 100% celiakie i muszę przejść na dietę bezglutenową "as soon as possible". Także postanowiłam zawitać i tu!

Właśnie wróciłam od lekarza po odebraniu badań i okazało się, że mam na 100% celiakie i muszę przejść na dietę bezglutenową "as soon as possible". Także postanowiłam zawitać i tu!
baba bez brzucha jak garnek bez ucha
hejo 

Witam
Jestem mamą autystycznego chłopca u którego zupełnie niedawno wykryto alergię m.in. na gluten. Mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie i cenne informacje . Pozdrawiam 

oczywiście, że tak, witamy 

I ja tez sie witam 

Witam wszystkich serdecznie znad pysznej kaszy jaglanej z cynamonem i pieczonymi owocami:))