Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
hejo 

Czesc 

Witam Wszystkich
Dołączyłam i Ja 

Czołem Kasandro 

-
- Nowicjusz
witam wszystkich uzytkowników,
Mam na imię Alicja , jestem tu ponieważ problemy zaczęły się właśnie od glutenu:-) czy ktoś również tak jak ja, jest pływakiem i boryka się z problemami skórnymi? nadwrażliwością na chlor .... czekam na wasze odpowiedzi :-)
Mam na imię Alicja , jestem tu ponieważ problemy zaczęły się właśnie od glutenu:-) czy ktoś również tak jak ja, jest pływakiem i boryka się z problemami skórnymi? nadwrażliwością na chlor .... czekam na wasze odpowiedzi :-)
cześć Alicjo, tu się jedynie przedstawiamy, reszty szukamy w innych działach i wątkach, a w prawym górnym rogu masz wyszukiwarkę słowną, miłego szperania 

Hej 
Mam na imię Marta, podczytuję Was od paru dni.
Zgodnie z podpisem - czekam na wyniki badań. Podejrzenie - celiakia. Na razie motam się w wytycznych prawdziwej diety bezglutenowej
Jak wszyscy na początek.
Pozdrawiam

Mam na imię Marta, podczytuję Was od paru dni.
Zgodnie z podpisem - czekam na wyniki badań. Podejrzenie - celiakia. Na razie motam się w wytycznych prawdziwej diety bezglutenowej

Pozdrawiam

Od roku po lekarzach a diagnoza nadal in progress...
Witamy, witamy 

Hej 
Szybciej ogarniesz, niz Ci sie wydaje. Poczatkowo tez po omacku dzialam, dzis jest juz w miare

Szybciej ogarniesz, niz Ci sie wydaje. Poczatkowo tez po omacku dzialam, dzis jest juz w miare

Witam Wszystkich
Jestem nowa na forum choć czytam Was od wielu lat :-). Celiakię "papierkowo" wybadali mi dopiero 4 lata temu a mam już latek 40 :-(, od wtedy jestem na bardzo ścisłej diecie bezglutenowej. Aj zapomniałam mam na imię Maria i pozdrawiam Wszystkich gorąco
Jestem nowa na forum choć czytam Was od wielu lat :-). Celiakię "papierkowo" wybadali mi dopiero 4 lata temu a mam już latek 40 :-(, od wtedy jestem na bardzo ścisłej diecie bezglutenowej. Aj zapomniałam mam na imię Maria i pozdrawiam Wszystkich gorąco

Ostatnio zmieniony wt 11 lis, 2014 14:53 przez Airam, łącznie zmieniany 1 raz.
hejho Airam 

witam i ja. Mój mąż jest "bezglutem" jak to on określił. ja zmuszona do pilnowania diety. pozdrawiam wszystkich bezpszenicznych :*
witajcie na pokładzie 
*my tu też bezgluty, bezpszeniczni rzadsi

*my tu też bezgluty, bezpszeniczni rzadsi

Czesc wszystkim
!

Witam Was wszystkich. Mam na imię Iza.
Chcę dzięki Wam poznać dietę bezglutenową- mam nadzieję że mi pomożecie
. Zarówno ja jak i moje dzieci nie mamy zdiagnozowanej celiakii. Coraz częściej jednak dochodzę do wniosku że problem z naszym zdrowiem tkwi w nietolerancji glutenu dlatego też postanowiłam na dłuższy czas a może na zawsze wprowadzić dietę bez glutenu.
Chcę dzięki Wam poznać dietę bezglutenową- mam nadzieję że mi pomożecie