Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Witamy 

Cześć Aneta
Miło Cię poznać 

-
- Nowicjusz
Witam serdecznie. I pozdrawiam wszystkich.
Dzień dobry, 12 lat na diecie, szukam inspiracji na monotonne menu 

Hej
Miło nam, że dołączyłaś 

Dzień dobry. Córka od lutego (wtedy też zapisałam się do Stowarzyszenia), a ja bezobjawowa zdiagnozowana miesiąc temu dzięki córce. Widzę, że jest nas sporo! jestem głodna wiedzy i nowych przepisów. Ale przede wszystkim szukamy wsparcia
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Cześć,
Mam na imię Ewa, jestem mamą Roberta lat 3, w zeszłym roku została u niego zdiagnozowana celiakia oraz rocznej Olgi, która jest w trakcie diagnozy ( od 2 tygodni dostaje gluten żeby zbadać przeciwciała ). Na diecie bezglutenowej jesteśmy od października 2021. Pozdrawiam
Mam na imię Ewa, jestem mamą Roberta lat 3, w zeszłym roku została u niego zdiagnozowana celiakia oraz rocznej Olgi, która jest w trakcie diagnozy ( od 2 tygodni dostaje gluten żeby zbadać przeciwciała ). Na diecie bezglutenowej jesteśmy od października 2021. Pozdrawiam

Hej wszystkim 

HejEwaBla pisze: ↑sob 22 paź, 2022 12:51 Cześć,
Mam na imię Ewa, jestem mamą Roberta lat 3, w zeszłym roku została u niego zdiagnozowana celiakia oraz rocznej Olgi, która jest w trakcie diagnozy ( od 2 tygodni dostaje gluten żeby zbadać przeciwciała ). Na diecie bezglutenowej jesteśmy od października 2021. Pozdrawiam![]()

-
- Nowicjusz
Witam. Od wielu lat zauważyłam, że chyba gluten mi nie służy. Podczytuję wasze forum już długo i tak w końcu zdecydowałam się zarejestrować. Nie mam stwierdzonej, celiakii. Badanie genetyczne nie wykazało genu, inne badania też niczego nie potwierdziły. Nie miałam biopsji skóry i jelita. Ale chyba nie mam już siły być na diecie glutenowej, zwłaszcza że ostatnie kilka miesięcy męczę się z wysypką na dłoniach po glutenowym wypasie
, który też trwał z 2-3 miesiące.

Witamy 

-
- Nowicjusz
Dołączam i ja, cześć
Jestem Judyta i co prawda badania potwierdzające celiakię (gastro) mam dopiero przed sobą, lecz od jakiegoś czasu Was regularnie "podczytuję" i stwierdziłam, że bez względu na wynik zostanę z Wami na dłużej - pora zmienić nawyki żywieniowe i zredukować stres bo objawy (od czegokolwiek pochodzą) potrafią wykańczać 
Cieszy mnie możliwość porozmawiania z tak zacnym gronem - spędziłam trochę czasu w różnych wątkach, podziwiam wiedzę i zaangażowanie niektórych użytkowników w pomoc innym

Cieszy mnie możliwość porozmawiania z tak zacnym gronem - spędziłam trochę czasu w różnych wątkach, podziwiam wiedzę i zaangażowanie niektórych użytkowników w pomoc innym

Hej, fajnie, że jesteś! 

Hej, jestem Magda, mam zdiagnozowaną celiakię i od miesiąca jestem na diecie bezglutenowej