A tak przy okazji zajrzyjcie drodzy Moderatorzy do działu Adminowo i wypowiedzcie się a'propos regulaminu...
Moderator: Moderatorzy
a ja to właśnie w pracy zrobiłam... :-) ale nikomu nie powiedziałam...kabran pisze:Jakbym sobie Foxa w pracy zainstalowała, to by mnie za uszy powiesili...
Fajnie masz... Ja mam wspólnego kompa z kilkoma osobami, nie dałoby się utrzymać tajemnicy...GosiaM pisze:ale nikomu nie powiedziałam...
to na jednym kompie nie można mieć dwóch przeglądarek??? W czym problem? Ci co kochają Explodera niech z niego korzystają, nie muszą używać FF, czy Opery, które są 76x bezpieczniejsze niż IE...kabran pisze:Ja mam wspólnego kompa z kilkoma osobami, nie dałoby się utrzymać tajemnicy..
Cóż, to trochę trudno wyjaśnić...Rafal_tata pisze:to na jednym kompie nie można mieć dwóch przeglądarek??? W czym problem?
No właśnie, w kwestii błędów funkcjonowania forum, to melduję, że wzięło i wcięło całe AdminowoMałgorzata pisze:Chętnie, ale gdzie on?MariuszO pisze: A tak przy okazji zajrzyjcie drodzy Moderatorzy do działu Adminowo i wypowiedzcie się a'propos regulaminu...
pomyliłaś działy forum.pyssia405 pisze:niedawno dowiedzialam sie ze mam celiakie