Anakon ale masz cudne panienki GRATULACJE MALEŃKIEJ! Moja dopiero co była w brzuchu a juz ma 10 mieszków! szok ( czekamy na wyniki badań genetycznych celiakii) na bóle brzuszka polecam sabsimplex i odstawienie nabiału ...
A oto Apolonia nad morzem ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zdradze, zdradze, w Wa-wie teraz sie czeka na akt urodzenia tak cos kolo 3 tyg. Szok, wiec oficjalnie jeszcze nie mam tego na papierze, ale Ania. (musialo byc na "A" i w miare krotkie. (wystarczy, ze starsza jest Aleksandra Marianna i nigdzie w zadnej rubryce sie nie zmiesci.
Och jak bym chciala, zeby moja kruszynka miala juz te 10 m-cy. Poki co malo przybywa na wadze, lyka przy piersi za duzo powietrza i w zwiazku z tym ma owe bole brzuszka, a mnie sie wydaje, ze obie karmie tak samo i Ola jakos chyba tyle nie lykala...a do tego bym chciala, zeby mi jednak minela cukrzyca ciazowa, bo jakos poki co mam watpliwosci...a test obcizenia robi sie tak po 8tyg, ale juz powinno byc O.K. a nie jest....A, oczywiscie tez czekamy na wyniki badan genetycznych w kierunku celiakii, w ciagu m-ca powinno sie cos wyjasnic i wtedy bede wiedziec, czy bede w programie, czy nie.
Ania to bardzo ładne imię
U mnie też będzie na A i krótkie - Adaś
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla ciebie i małej!
Mnie jeszcze zostało trochę ponad 1,5 miesiąca, ale młody się miewa zdecydowanie lepiej niż ja - oby do września...
Ostatnio zmieniony sob 12 lip, 2008 13:55 przez kfiatek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Denerwować się - to karać własne ciało za głupotę innych"