Alkohole...
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Re: Alkohole...
Piwo UZDROWISKOWE tak się nazywa, ma przekreślony kłos i pisze: produkt bezglutenowy. Jasne pełne, niecałe 3 zł duża butelka 500ml. Fuhrmann S.A Browar Połczyn Zdrój. Znacie takie?
-
- Nowicjusz
Aha widzę już opinie powyżej. Dodam ze jest bardzo delikatne, wyczuwa się wyraznie goryczkę. Miałam większe oczekiwania ale moze być. Ja bardzo lubię estrellę ale do tego jeszcze daleko
A ktoś wie gdzie można owo UZDROWISKOWE piwko kupić? Ja chyba na razie Bernard<Celia(ciemna)<kormoran też jest bardzo spoko (szczególnie że gorzkie i po 5zl :p)
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
Gdzie można kupić w Warszawie Kormorana bezglutenowego i Broka 

Ja kupiłem Kormorana w Carrefurze na Dworcu Wileńskim.
Dzięki za wiadomość, ja ostatnio szukałem w Auchan w King Kross Praga, ale niestety go nie było.chrisQu pisze:Ja kupiłem Kormorana w Carrefurze na Dworcu Wileńskim.
Jak gdzieś znajdziesz to pisz proszę 

-
- Nowicjusz
Intermarche tam kupiłam za jedyne 2.99 podrożało od ostatniego razu . Jest pyszne przekonałam sie
U mnie nad morzem Kormoran jest w MAKRO.
Brok jest w Kauflandzie w Piasecznie 

Witam ! W Intermarche pojawiło się piwo Uzdrowiskowe zwykle ,szału nie ma ale tragedi tez nie, jak na to że mamy polskie piwo bz za 2,99 zł to moim zdaniem jest ok. Mam o tyle dobrze że mieszkam 44 km od Starej Lubowni a tam w Kauflandzie Bernard jest po 0,99 Euro więc wycieczka co jakiś czas wskazana.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
A jak z Krakowem mamy coś w kauflandzie lub intermarche
vita mancipio nulli datur, omnibus usu
Najbezpieczniej upędzić sobie bimberek albo nastawić wino, wtedy mamy pewność co do braku glutenu w alkoholu. A co domowe to domowe, także i smakuje lepiej.
W "mojej" Żabce, w lodówkach spora ilość Broka bezglutenowego!