Jakie macie hobby??
Moderator: Moderatorzy
Re: Jakie macie hobby??
Koloruję barwnikami żelowymi Wiltona (nawet nie wiem czy mają gluten, muszę sprawdzić). To masa cukrowa. Korzystam z przepisu: http://www.wielkiezarcie.com/recipes/30030981. Jak na razie bezglutenowo robiłam tylko biszkopt i marchewkowca 

-
- Aktywny Forumowicz
śliczne te Twoje torty, aczkolwiek ja też robię torty przeważnie wszystkie bezglutenowe
, i czasem też z masą cukrową.
natomiast moim nowym hobby, jest czytanie a właściwie pochłanianie książek na temat różnych diet, poradniki na zdrowe i kolorowe posiłki dla dzieci, uczę się bilansować dietę na podstawie tych książek, więc jeśli ktoś zna i poleca jakieś fajne to poproszę

natomiast moim nowym hobby, jest czytanie a właściwie pochłanianie książek na temat różnych diet, poradniki na zdrowe i kolorowe posiłki dla dzieci, uczę się bilansować dietę na podstawie tych książek, więc jeśli ktoś zna i poleca jakieś fajne to poproszę

Pochodze z rodziny, w której wszyscy fascynują się sztuką. Malują obrazy, rysują itp. I ja również czasem coś zmaluję. jednak na razie nie chwalę się swoją twórczością, to mój sposób na wyrażanie siebie, taka forma terapii. Ale kto wie, może kiedyś się odważę pokazać moje prace szerszej publiczności. 

a moze nam pokazesz jakas probeczke
?

ja też artystycznie, ale w trochę innym kierunku. Robię rzeczy z masy solnej. Rodzice maja taki biznesik.
Pomagam im z przyjemnością. Aniołki, różne postaci, różne rzeczy. 

Uwielbiam aktywną turystykę. Gdy tylko mogę wybieram się w góry, czy to na narty (w zimie), czy w trasy (lato/jesień). Najbardziej upodobałem sobie Bieszczady, mają swój urok i klimat.
-
- Nowicjusz
Bunkowa, ja też uwielbiam piec torty. Ostatnio synkowi piekłam na chrzest.
Śliczne te Twoje. Czym wykonujesz te wszystkie rysunki kolorowe?
Śliczne te Twoje. Czym wykonujesz te wszystkie rysunki kolorowe?
Ktoś bawi się w off-road?
-
- Nowicjusz
Ja ostatnio maluję, ale niestety nie ma się czym chwalić:P Poza tym czasem mnie najdzie szał gotowania
Mógłby mi ktoś powiedzieć o naturalnej profilaktyce? jakieś opinie o stronce http://www.gal.com.pl/ ?

Ostatnio zmieniony śr 21 cze, 2017 10:03 przez Topi Nambur, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje hobby... Dużo tego.
Pisanie książek,czytanie,słuchanie muzyki,śpiewanie,malowanie,tatuaże...i gotowanie.
Pisanie książek,czytanie,słuchanie muzyki,śpiewanie,malowanie,tatuaże...i gotowanie.

a ja jestem fanem pilki noznej, w szczególnosci naszej krajowej szmacianki zwanej szumnie Ekstraklasą. Chyba w poprzednim wcieleniu bylem męczennikiem...
Tak sobie mysle, ze w dniu kiedy na stadionach bedzie dostępna zywnosc bezglutenowa nastąpi koniec swiata

Tak sobie mysle, ze w dniu kiedy na stadionach bedzie dostępna zywnosc bezglutenowa nastąpi koniec swiata

"Prawda jest tylko jedna i prawda zawsze leży... tam, gdzie leży "
-
- Nowicjusz
Uwielbiam fotografię - szczególnie pejzaże i architektura, oprócz tego uprawiam sport - biegam i pływam. W wolnych chwilach też maluję, ale to dopiero początek przygody 

-
- Forumowicz
Na moich barwnikach Wiltona jest napis ze są bezglutenowe , natomiast innych firm jakie mamy jeszcze w domu z czasow z przed diety bg maja glutenbunkowa pisze:Koloruję barwnikami żelowymi Wiltona (nawet nie wiem czy mają gluten, muszę sprawdzić). To masa cukrowa. Korzystam z przepisu: http://www.wielkiezarcie.com/recipes/30030981. Jak na razie bezglutenowo robiłam tylko biszkopt i marchewkowca
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
-
- Forumowicz
A mówią, że Polacy nie czytają książek?