wasza ulubiona gra
Moderator: Moderatorzy
- Małgorzata
- -#Moderator
sims
A ja nadal gram w the sims [IMG]http://images21.foto
sik.pl/246/0821524fcb2c6ec6m.jpg[/IMG]
A szczególnie w The Sims Gwiazda
sik.pl/246/0821524fcb2c6ec6m.jpg[/IMG]
A szczególnie w The Sims Gwiazda

liwia to ja
z ukladanek: Mahjong, scrable za dlugo trwa, z karcianek najchetniej Magic the Gathering (karcianka fantasy z potworkami
), tradycyjne karty: 3-5-8, kanasta, poker, tysiac.
PC: Gothic, Oblivion, niesmiertelne Diablo i obecnie Titan Quest - nazywane na wyrost nastepca Diablo - we wszystkich prowadzi sie i rozwija historie z perspektywy bohatera (kompletujemy mu zbroje, wybieramy bron, wykonujemy zadania i ocalamy swiat przed zaglada
).
Simsy odpuscilam sobie dosc szybko: strasznie fajnie jest im budowac i urzadzac doom, ale uplyw czasu dobija mnie zupelnie (wytarcie plamki wody zajmuje zonce pol dnia!)!
Turowe: Cywilizacja, Medieval Total War i starenkie Tropico (jestem El Presidente tropikalnej wyspy, buduje farmy, rozwijam przemysl, tlumie bunty i rebelie
, jak jestem w dobrym humorze to im nawet buduje gazete!).
PlayStation2: Final Fantasy - zakochalam sie w siodemce i tak mi zostalo, teraz jestem na etapie dwunastki;
A w realu: bilard, niestety nie snooker,

PC: Gothic, Oblivion, niesmiertelne Diablo i obecnie Titan Quest - nazywane na wyrost nastepca Diablo - we wszystkich prowadzi sie i rozwija historie z perspektywy bohatera (kompletujemy mu zbroje, wybieramy bron, wykonujemy zadania i ocalamy swiat przed zaglada

Simsy odpuscilam sobie dosc szybko: strasznie fajnie jest im budowac i urzadzac doom, ale uplyw czasu dobija mnie zupelnie (wytarcie plamki wody zajmuje zonce pol dnia!)!
Turowe: Cywilizacja, Medieval Total War i starenkie Tropico (jestem El Presidente tropikalnej wyspy, buduje farmy, rozwijam przemysl, tlumie bunty i rebelie

PlayStation2: Final Fantasy - zakochalam sie w siodemce i tak mi zostalo, teraz jestem na etapie dwunastki;
A w realu: bilard, niestety nie snooker,
grałam kiedyś, nawet mam karty w domu... echhhh, to były piękne dni. A teraz już czasu nie ma, tylko wspomnienia pozostały...Deride pisze: z karcianek najchetniej Magic the Gathering (karcianka fantasy z potworkami)

Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Na diecie od stycznia 2006
Na diecie od stycznia 2006
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Moja Asia też w to gra.gundi pisze:A ja nadal gram w the sims
- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Harry Potter i Sven http://www.sven-kommt.de/