CO LUBICIE ROBIĆ WIECZORAMI?
Moderator: Moderatorzy
CO LUBICIE ROBIĆ WIECZORAMI?
no bo ja uwielbiam czytać
zacznę i jak się zaczytam to już jest pierwsza w nocy!
zacznę i jak się zaczytam to już jest pierwsza w nocy!
Ostatnio zmieniony pn 31 lip, 2006 08:20 przez gundi, łącznie zmieniany 5 razy.
liwia to ja
- vixi
- Bardzo Aktywny Forumowicz
wieczorami lubię spacery, okoliczne knajpki, gry i TANIEC przede wszystkim - taniec do rana , taniec ze wszystkimi i z nikim...śpiew ... bilard...spotkania ze znajomymi - wieczorne pływanie w jeziorze bez opakowania.. 

"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."
- little-angel
- Forumowicz
Ponieważ jeszcze nikt tego nie napisał, to muszę pierwsza - ja wieczory uwielbiam spędzać przed komputerem, na Forum...
W domu cisza, dziecko śpi grzecznie, nie szarpie mnie za rękę z okrzykiem "no, kliknij już w krzyżyk!"
. Poza tym mam jeszcze kilka innych rozrywek (książka+dobra muzyka rzecz jasna, film ale nie z TV, bo tego to nie używam prawie wcale), ale to jest żelazny punkt programu i niewiele może to zmienić.... No, może jakaś terapia...? :roll: No i jeszcze strasznie lubię wieczorami rysować, ale na takie zbytki mam coraz mniej czasu i siły. Ale pytanie brzmi: "co lubicie" a nie "co robicie" 

-
- Aktywny Forumowicz
Wieczory zazwyczaj przy komputerze - buszując w internecie
Ewentualnie troszeczkę pracuję :frown:

Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Na diecie od stycznia 2006
Na diecie od stycznia 2006
A ja po prostu lubie wlaczyc radio i sluchac. Fale radiowe i brzmienie tunera maja cos takiego magicznego w sobie co trudno okreslic...
Latem lubie jezdzic rowerem, ogladac okolice. Wpatrywac sie w rozgwiezdzone niebo, w Ksiezyc.
Zima lubie siedziec w ciepelku i czytac gazety.
Wiosna lubie przebywac na swiezym powietrzu.
Za jesienia nie przepadam
Lubie chodzic do kina - tylko wieczorami
Lubie leniuchowac. Niestety albo zachce mi sie spac, albo musze wyjsc do pracy - i nici z leniuchowania.
I lubie siedziec przed kompem, ktory od pewnego czasu zastepuje mi kontakty miedzyludzkie.
Latem lubie jezdzic rowerem, ogladac okolice. Wpatrywac sie w rozgwiezdzone niebo, w Ksiezyc.
Zima lubie siedziec w ciepelku i czytac gazety.
Wiosna lubie przebywac na swiezym powietrzu.
Za jesienia nie przepadam
Lubie chodzic do kina - tylko wieczorami

Lubie leniuchowac. Niestety albo zachce mi sie spac, albo musze wyjsc do pracy - i nici z leniuchowania.
I lubie siedziec przed kompem, ktory od pewnego czasu zastepuje mi kontakty miedzyludzkie.
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
no... skąd ja to znam... tylko moja córka zawsze mówi "mama, powiedz kiedy przerwa (chodzi o spację) to ja wcisnę- i ciągle: mama już?, mama teraz?, mama kiedy ja?"kabran pisze:ja wieczory uwielbiam spędzać przed komputerem, na Forum...W domu cisza, dziecko śpi grzecznie, nie szarpie mnie za rękę z okrzykiem "no, kliknij już w krzyżyk!"
lubię czas spędzać przy kompie, lubię obejrzeć dobry film, lubię słuchać muzyki, iść na koncert, lubię spotkać się ze znajomymi przy piwie, lubię leżeć z moim kotem i spać.
- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej