wasza ulubiona pora roku!
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Forumowicz
- vixi
- Bardzo Aktywny Forumowicz
wiosna - kiedy wszystko budzi się do życia - również ja, oraz lato - lato przede wszystkim bo ma swój urok i zawsze w lecie czuję się radosna, poznaje się nowych ludzi, zawiera przyjaźnie i zakochują się co niektórzy - tak ta aura mi odpowiada - a zimę lubię tylko wtedy kiedy jestem na nartach lub gdzieś na wypoczynku...zima w mieście jest obżydliwa
"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."
Jeśli o mnie chodzi najlepsze są późna wiosna i całe lato - wtedy gdy jest ciepło, czas najlepiej spędzać na łonie natury, można wyjeżdzać, robić grille, moczyć się w różnych akwenach wodnych i wystawiać się na słoneczko!
Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Na diecie od stycznia 2006
Na diecie od stycznia 2006
- Katarzyna35
- Aktywny Forumowicz
Ja lubię kiedy świeci słońce...
Wtedy pora roku nie ma aż tak bardzo znaczenia...
wczesna wiosna jest piękna, kiedy ziemia pachnie wiosną i zaczynają kwitnąć kwiaty....
i lato, kiedy idzie się wśród zboża i słychać śpiew skowronków...
i jesień, kiedy można spacerować wśród kolorowych pachnących liści...
i nawet mroźna zima, z pięknem bieli dookoła
Wtedy pora roku nie ma aż tak bardzo znaczenia...
wczesna wiosna jest piękna, kiedy ziemia pachnie wiosną i zaczynają kwitnąć kwiaty....
i lato, kiedy idzie się wśród zboża i słychać śpiew skowronków...
i jesień, kiedy można spacerować wśród kolorowych pachnących liści...
i nawet mroźna zima, z pięknem bieli dookoła

Jesień 
Piękną Polską Złota Jesień.
Bo... kocham...
Szeleszczące liście pod nogami,piękne kolory i chwile, które spędzam z dziecmi na zbieraniu liści i kasztanów. Wieczory, kiedy za oknem pada deszcz a ja siedzę w domku z kubkiem herbaty w ręku. A przy mnie jest mój mąż i dzieci

Piękną Polską Złota Jesień.
Bo... kocham...
Szeleszczące liście pod nogami,piękne kolory i chwile, które spędzam z dziecmi na zbieraniu liści i kasztanów. Wieczory, kiedy za oknem pada deszcz a ja siedzę w domku z kubkiem herbaty w ręku. A przy mnie jest mój mąż i dzieci

Ostatnio zmieniony śr 20 sty, 2010 17:58 przez gabinia, łącznie zmieniany 3 razy.
Mama 11,5 - letniej Julki 
Julka na diecie od 10 lat...

Julka na diecie od 10 lat...