Thermomix
Moderator: Moderatorzy
Thermomix
Czy ktoś posiada książkę z przepisami dla nas do potraw sporządzanych w thermomix-ie??? Dowiadywałam się i otrzymałam różne odpowiedzi: jedna, że takiej książki nie ma, od osoby która była na MDC (stoisko thermomixu) dowiedziałam się, że powinnam otrzymać od przedstawiciela on z kolei mówi, że jest w posiadaniu takiej książki ale w języku hiszpańskim 

termomix
Czy ktoś ma to urządzenie? Ja mam i przyznam szczerze, że od czasu jak jestem na diecie wykorzystuję je codziennie. Jeżeli ktoś ma to może wymienimy się przepisami. Zaznaczam nie jestem dystrybutorem
Ja niestety muszę się przyznać, że gdybym nie musiała nie wchodziłabym do kuchni, nie lubię gotować ( no cóż niektóre typy tak mają
). Thermomix ułatwia życie i to bardzo tym bardziej, że muszę uporać się z dwoma różnymi dietami gdzie w dodatku pracuję zawodowo. Mam jednak tą satysfakcję, że rodzinka przyjeżdża do nas i zachwycają się przede wszystkim napojami z owoców- są super, serwuje gościom kawę mrożoną czy capucino z wkładką
. Dzięki temu urządzeniu zaczęłam piec chleb w piekarniku a nie w automacie. A co do przepisów własnych to chętnie skorzystam...

słyszałam, że jest książka z przepisami bezglutenowymi na termomixa, niestety nie po polsku, może jakby było więcej chętnych to można by było wystąpić do firmy o tłumaczenie i wydanie w j. polskim. Ja też adoptuję zwykła przepisy, ale nie mam za dużo książek tylko podstawowa do TM 31 i Boże Narodzenie
mam tmx już ponad rok i nie wyobrażam sobie życ bez niego
książka którą dostałam z tmx służy mi tylko jako baza, wg której gotuje i piękę opierając się na zasadach zawartych w podanych przepisach
uwolnijmy wyobraźnię!
a najbardziej inspirują mnie przepisy na cincinie, które oczywiście przerabiam na bg
pzdr

książka którą dostałam z tmx służy mi tylko jako baza, wg której gotuje i piękę opierając się na zasadach zawartych w podanych przepisach
uwolnijmy wyobraźnię!

a najbardziej inspirują mnie przepisy na cincinie, które oczywiście przerabiam na bg

pzdr