disulone,avlosulfon, dapsone
Moderator: Moderatorzy
disulone,avlosulfon, dapsone
dzień dobry!
odkupię pilnie kilka tabletek dapsone/disulone/avlosulfon -
czekam na wyniki badan i recepte - trwa to niestety długo , a jak Wam wiadomo choroba duhringa jest dokuczliwa...
mariusz
odkupię pilnie kilka tabletek dapsone/disulone/avlosulfon -
czekam na wyniki badan i recepte - trwa to niestety długo , a jak Wam wiadomo choroba duhringa jest dokuczliwa...
mariusz
-
- Nowicjusz
Re: disulone,avlosulfon, dapsone
Również odkupie lek disulone . Proszę o informację
Witam ja również odkupię disulone lub dapson/ mam chorobę duhringa niestety nawrót po długim czasie spokoju. Tel 514076002
Osoby ktore poszukuja tabletek Disulone prosze o kontakt w wiadomosci prywatnej.
Jaka cena za całe opakowanie disulone
Dzień dobry !
Poszukuję osoby , która odsprzedałaby 4 tabletki disulone 100mg dla córki , ponieważ nadal czekamy na lek z Niemiec i nie zapowiada się na szybką dostępność
Poszukuję osoby , która odsprzedałaby 4 tabletki disulone 100mg dla córki , ponieważ nadal czekamy na lek z Niemiec i nie zapowiada się na szybką dostępność

Disulone - 80 tabletek
Dzień dobry,
Zostalo mi 80 tabletek leku Disulone (opakowanie zawieralo 100 tabletek, 20 zostalo zuzyte), ktorych juz nie potrzebuje. Data ważności: 05/2025.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny: 507-726-666.
/Ilona z Gdyni
Zostalo mi 80 tabletek leku Disulone (opakowanie zawieralo 100 tabletek, 20 zostalo zuzyte), ktorych juz nie potrzebuje. Data ważności: 05/2025.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny: 507-726-666.
/Ilona z Gdyni