Gfree24 - Sklep Internetowy Bezglutenowy - Nowe niższe ceny!
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Forumowicz
Re: Gfree24 - Sklep Internetowy Bezglutenowy - Nowe niższe c
Ja równiez zamówiłam. Czekam 

Zamówiłam i otrzymałam . Towar w dobrych cenach i szybka realizacja 

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Już po raz kolejny u nich zamówiłam i naprawdę polecam
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Tak tanio nigdy nie robiłam zakupów
a polecacie jakiś konkretny produkt? 

-
- Aktywny Forumowicz
Leeloo - bułki francuskie z nadzieniem morelowym
Ceny faktyczniekonkurencyjne, koszty przesyłki niewielkie. Polecam. Właśnie złożyłam kolejne zamówienie. Nie było problemu ze zmiana niektórych produktów, gdyż trochę namieszałam zamawiając towar .

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Bagietki do odpiekania Schaer - rewelka, chrupaki Incola, Seba poleca poduszeczki Bezglutenu
Ceny dużo niższe niż w innych internetowych. I za 250zł zamówić, żeby nie płacić za wysyłkę, to nie jakiś wielki wyczyn
Ja zamawiałam już 3 razy i jestem bardzo zadowolona

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
-
- Aktywny Forumowicz
Zamówię te bagietki nastepnym razem, a poduszeczki jadą właśnie do nas 

dzięki dziewczyny 
właśnie te chrupaki mnie intrygują.
poduszeczki Seby- to muszę obczaić. a bagietki....me marzenieee

właśnie te chrupaki mnie intrygują.
poduszeczki Seby- to muszę obczaić. a bagietki....me marzenieee

-
- Aktywny Forumowicz
Chrupaki sa super, to andruty
Produkuja je niedaleko mnie
Tak samo jak musli (z amarantusem podobno najlepsze). A co do drożdżówek - prod bezgl są nafaszerowane chemią, ale myślę, że raz na jakiś czas mozna kupić. Tym bardziej, że mam duzo swojskich produktów 

nie no jasne, nie ma co popadać w paranoje, uważam, że umiar jest najważniejszy, ale wtedy mnie to po prostu szczerze obrzydziło i kupiłam coś innego mniej zdrowego 

-
- Aktywny Forumowicz
Są bardzo dobre, ale te z morelką
Tak twierdzi moja pociecha. To jedyny produkt ciachopodobny, który kupuję, gdyż wszelkie ciastka, ciasta i torty robię sama 

Z produktów polecanych: Pieczywo Chrupkie Incoli, makaron Incola - smakuje jak "normalny" makaron (dla mnie nr 1 wśród makaronów bezglutenowych), płatki owsiane, jaglane, gryczane, teff, chrupaki, mąka teff a z niej naleśniki 
Schar: Płatki śniadaniowe, Fruit musli, Bułki Ciabatta, Ciabatta Rustica (bardzo smaczne bułki), bon matin, Pain Campagnard (wg mnie najlepszy z chlebów kupnych, po prostu "normalny chleb"), Ertha, Pain Brioche (smakuje jak chałka), Pan Carre, Bon Choc (4 pakowane po 2),
ze słodyczy po prostu wszystko
(nr 1 Digestive Choc),
przekąski Crackers, Salinis, Grissini (duże kruche paluszki, pakowane 3 x 50 g), Pizza (2 miękkie spody do pizzy pakowane osobno, wystarczy położyć dodatki i wrzucić do piekarnika na 15 - 20 minut), mąka Bread mix (wg mnie z tej mąki upieczony chleb jest najlepszy)
Jednym zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie.
Produkty podobne do siebie czasem bardzo się różnią, np. budyń z Balvitenu jest z cukrem (jest bardzo słodki) a do budyniu Celiko cukier dodajemy samemu według uznania, obydwa są na 500 ml.
Jeśli ma ktoś pytania na temat produktów, proszę pisać, postaram się na nie odpowiedzieć

Schar: Płatki śniadaniowe, Fruit musli, Bułki Ciabatta, Ciabatta Rustica (bardzo smaczne bułki), bon matin, Pain Campagnard (wg mnie najlepszy z chlebów kupnych, po prostu "normalny chleb"), Ertha, Pain Brioche (smakuje jak chałka), Pan Carre, Bon Choc (4 pakowane po 2),
ze słodyczy po prostu wszystko

przekąski Crackers, Salinis, Grissini (duże kruche paluszki, pakowane 3 x 50 g), Pizza (2 miękkie spody do pizzy pakowane osobno, wystarczy położyć dodatki i wrzucić do piekarnika na 15 - 20 minut), mąka Bread mix (wg mnie z tej mąki upieczony chleb jest najlepszy)
Jednym zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie.
Produkty podobne do siebie czasem bardzo się różnią, np. budyń z Balvitenu jest z cukrem (jest bardzo słodki) a do budyniu Celiko cukier dodajemy samemu według uznania, obydwa są na 500 ml.
Jeśli ma ktoś pytania na temat produktów, proszę pisać, postaram się na nie odpowiedzieć

Kupiłam u nich płatki teff , makarony, pieczywo chrupkie Incola bardzo dobre. Polecam