Catering przy celiakli
Moderator: Moderatorzy
Catering przy celiakli
Proszę o informację czy w pobliżu Zabrza istnieje catering dietetyczny dla osób z celiaklią? Pomimo usilnych starań nie potrafię zrzucić wagi. Potrzebuję aby ktoś przygotowywał dla mnie posiłki ( przynajmniej na początku) w odpowiednich proporcjach. Zdaję sobie sprawę, że moje porcje są zbyt duże mimo, że nie jadam słodyczy, wędlin i ćwiczę conamniej 4 razy w tygodniu. Czy ktoś coś poradzi?
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Re: Catering przy celiakli
Lightbox jest w Zabrzu 
Jeszcze w Katowicach jest catering Na Zdrowie, ale nie wiem czy działają poza miastem.
Obie firmy są w Menu bez Glutenu.
Natomiast w kwestii proporcji może współpraca z dietetykiem by pomogła? Wtedy cały plan byłby pod Ciebie i razem ustalilibyście dlaczego ewentualnie masa ciała nie spada, jak to zmienić itp.

Jeszcze w Katowicach jest catering Na Zdrowie, ale nie wiem czy działają poza miastem.
Obie firmy są w Menu bez Glutenu.
Natomiast w kwestii proporcji może współpraca z dietetykiem by pomogła? Wtedy cały plan byłby pod Ciebie i razem ustalilibyście dlaczego ewentualnie masa ciała nie spada, jak to zmienić itp.
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
Gosiu- celiaKIA, nie celiaKLIA.
Dziękuję za informację