IV Międzynarodowy Dzień Celiakii 16 maja 2009
Moderator: Moderatorzy
- Rafal_tata
- -#Moderator
Było super
Tutaj parę zdjęć z MDC: http://www.rafalwalczyk.com/celiakia/mdc4/ klikając na miniaturki otwierają się większe zdjęcia.
Do zobaczenia za rok (lub wcześniej )
Tutaj parę zdjęć z MDC: http://www.rafalwalczyk.com/celiakia/mdc4/ klikając na miniaturki otwierają się większe zdjęcia.
Do zobaczenia za rok (lub wcześniej )
● Celiakia - FAQ ● Poczytaj, zanim zadasz pytanie ● SkoND kLiKaSH??? czyli jak pisać po polsku ● Wszędzie są jakieś zasady ● Wszystko o chorobie i Stowarzyszeniu
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
Kochani! Dołączam do podziękowań organizatorom, konferencja zorganizowana na njwyższym poziomie. Córka ma 11 lat i wytrwała do końca( cukier po obżarstwie chyba ją pobudzał). Wiele informacji nie rozumiała, ale o wiele pytała, bardzo poszerzyła swą wiedzę. Nastko- ujęłaś mnie swoim ciepłem i bezineresowanością, niebawem sie odezwę. No i muszę iść do lekarza- początki osteoporozy. Inicjatywa niezwykle potrzebna, pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz wielkie podziękowania.
Rafał, wielkie dzięki za zdjęcia.
Ja ze swojej strony chcę podziękować zwłaszcza Kindze, Ewie i Ali dzięki którym spędziłam miło dzień jak również pozostałym osobom z którymi mogłam się spotkać i porozmawiać
Pomimo mnogości zarówno wiedzy jak i produktów (ukłon w stronę miłych producentów którzy nie żałowali nam jedzonka) ... czas minął niepostrzeżenie. Dzień zakończył się szybko kolacją w miłej atmosferze .. no i jeszcze trochę pracy.... i do domku. Oby tak częściej.
No i dziękuję mężowi, który został z dziećmi, zwłaszcza tym z ospą dzięki czemu mogłam się na coś przydać i z Wami spotkać
P.S. i dziękuję za miłe słowa, ale na pewno nie tylko mnie się należą ale i Wam którzy często podjęli wysiłek przyjazdu z czasem naprawdę daleka
Ja ze swojej strony chcę podziękować zwłaszcza Kindze, Ewie i Ali dzięki którym spędziłam miło dzień jak również pozostałym osobom z którymi mogłam się spotkać i porozmawiać
Pomimo mnogości zarówno wiedzy jak i produktów (ukłon w stronę miłych producentów którzy nie żałowali nam jedzonka) ... czas minął niepostrzeżenie. Dzień zakończył się szybko kolacją w miłej atmosferze .. no i jeszcze trochę pracy.... i do domku. Oby tak częściej.
No i dziękuję mężowi, który został z dziećmi, zwłaszcza tym z ospą dzięki czemu mogłam się na coś przydać i z Wami spotkać
P.S. i dziękuję za miłe słowa, ale na pewno nie tylko mnie się należą ale i Wam którzy często podjęli wysiłek przyjazdu z czasem naprawdę daleka
Ostatnio zmieniony ndz 17 maja, 2009 22:09 przez Kasinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja również chciałam się dołączyć do podziękowań. Jestem pod wielkim wrażeniem organizacji całej konferencji, naprawdę było super pod każdym względem.
A podwójnie i szczególnie ciepło chciałam podziękować za uśmiech na twarzy mojego syna, który nareszcie poznał inne chore dzieci, świetnie się z nimi bawił, objadł się pyszności i zobaczył, jak duuużo jest osób chorych na celiakię.
A podwójnie i szczególnie ciepło chciałam podziękować za uśmiech na twarzy mojego syna, który nareszcie poznał inne chore dzieci, świetnie się z nimi bawił, objadł się pyszności i zobaczył, jak duuużo jest osób chorych na celiakię.
Ufff MDC za nami
Ile wrażeń, ile ciekawych tematów i nowych wyzwań-np .naprawa expressu do kawy-dzięki chłopaki jesteście wielcy
Małgorzato- jesteś wielka -mimo Twojej drobnej figury
Dziękuję też innym członkom Stowarzyszenia, którzy poświęcili swój czas( a też i nerwy) dla dobra wspólnej sprawy.
Cieszę się że należę do Waszego grona i mogłam wnieść chociaż cząstkę siebie, aby wiecej osób dowiedziało się o Celiaki i do zobaczenia za rok
Ile wrażeń, ile ciekawych tematów i nowych wyzwań-np .naprawa expressu do kawy-dzięki chłopaki jesteście wielcy
Małgorzato- jesteś wielka -mimo Twojej drobnej figury
Dziękuję też innym członkom Stowarzyszenia, którzy poświęcili swój czas( a też i nerwy) dla dobra wspólnej sprawy.
Cieszę się że należę do Waszego grona i mogłam wnieść chociaż cząstkę siebie, aby wiecej osób dowiedziało się o Celiaki i do zobaczenia za rok
-
- Nowicjusz
Witam, niestety ja zamówiłem obiad i się nie pojawiłem, bardzo chciałem tam być z Wami i porozmawiać, ale niestety nie było mi dane. Dzień wcześniej okazało się że nie moge przyjechaćŁyżka dziegciu tez się znajdzie - niektóre osoby, które zamówiły wcześniej obiad nie przyjechały i nie poinformowały nas wcześniej o rezygnacji z obiadu. Chciałabym, żeby zdały sobie sprawę z tego, że za zamówiony obiad trzeba firmie cateringowej zapłacić. I niestety musieliśmy to zrobić, tzn. za wszystkie te osoby musiało zapłacić Stowarzyszenie. Na pewno w przyszłym roku inaczej rozwiążemy tę sprawę.
Oczywiście prosze o nr. konta i przeleje kwote za obiadek.
Pozdrawienia !!
-POZYTYWNIEINNY-
Dago, jeśli dzień wcześniej się dowiedziałeś, to trzeba było ten dzień wcześniej dać znać, wystarczyłobyDago pisze: Witam, niestety ja zamówiłem obiad i się nie pojawiłem, bardzo chciałem tam być z Wami i porozmawiać, ale niestety nie było mi dane. Dzień wcześniej okazało się że nie moge przyjechać
Oczywiście prosze o nr. konta i przeleje kwote za obiadek.
Pozdrawienia !!
Co do przelania za obiad to ze względów technicznych nie jest to możliwe - to znaczy jak najbardziej można przelać równowartość kwoty obiadu (20 zł), ale tylko i wyłącznie jako darowiznę. To znaczy, że w opisie przelewu powinno widnieć tylko takie coś: "darowizna na cele statutowe Stowarzyszenia". Żadnej wzmianki o obiedzie, w końcu to już po MDC Numer konta jest na naszej stronie www.celiakia.pl
Ostatnio zmieniony czw 21 maja, 2009 22:04 przez Sheep, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Dziękuję organizatorom za wspaniałą akcję.
Chciałem się dowiedzieć, czy można gdzieś znaleźć plakat promujący IV MDC. Jest on intrygujący. Można by go umieścić w różnych portalach społecznościowych jako zdjęcie etc, oczywiście bez podania daty itp, ale z adresem strony. Kilka osób może się zainteresować.
Chciałem się dowiedzieć, czy można gdzieś znaleźć plakat promujący IV MDC. Jest on intrygujący. Można by go umieścić w różnych portalach społecznościowych jako zdjęcie etc, oczywiście bez podania daty itp, ale z adresem strony. Kilka osób może się zainteresować.