Międzynarodowy Dzień Celiakii - 21 maja, Warszawa
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Forumowicz
- little-angel
- Forumowicz
Było świetnie, wróciłam zmęczona ale zadowolona. Byłam w domu ok północy
Myślę, że nawiązane znajomości i kontakty zaowocują w przyszłości.
Cieszę się, że rozpoczęliśmy akcję z petycją.
Szkoda, że pogoda nie dopisała i szkoda, że nie było nas więcej.
Zapraszam wszystkich do albumu „Imprezy, spotkania, wydarzenia - wszystko co warte uwiecznienia”
Kfiatku dobrze, że przypomniałaś mi akcję z dziadkiem antyglobalistą
Gorąco pozdrawiam wszystkich których poznałam
/

Myślę, że nawiązane znajomości i kontakty zaowocują w przyszłości.
Cieszę się, że rozpoczęliśmy akcję z petycją.
Szkoda, że pogoda nie dopisała i szkoda, że nie było nas więcej.
Zapraszam wszystkich do albumu „Imprezy, spotkania, wydarzenia - wszystko co warte uwiecznienia”
Kfiatku dobrze, że przypomniałaś mi akcję z dziadkiem antyglobalistą

Gorąco pozdrawiam wszystkich których poznałam

Ostatnio zmieniony pn 22 maja, 2006 21:22 przez Agniesia, łącznie zmieniany 3 razy.
To ja od razu zapewnię wszystkich, że i koszulki, i książki pani Beck będą do kupienia w forumowym sklepie, niestety nie mam pojęcia, w jakim czasie, ale mam nadzieję, że szybko
Jak dla mnie - impreza bardzo udana, mimo pogody w kratkę.
Wielkie brawa dla Fundacji i jej głowy - Gosi :=D>: :=D>: :=D>: :=D>:

Jak dla mnie - impreza bardzo udana, mimo pogody w kratkę.
Wielkie brawa dla Fundacji i jej głowy - Gosi :=D>: :=D>: :=D>: :=D>:
ech, no byłam około 18 a tam juz prawie nikogo nie było, znowu zaczeło padac ... no trudno,nastpenym razem moze uda mi sie nie miec"waznego spotkania" przed taka impreza.Podeszłam nawet do grupki dziewczyn i pytam,czy ktoras z Was to z forum ale chyba nie bo jakos tak dziwnie sie spojrzały
ciesze sie,ze fajnie sie bawiliscie
pozdrawiam 

Obejrzałam!Agniesia pisze: Zapraszam wszystkich do albumu „Imprezy, spotkania, wydarzenia - wszystko co warte uwiecznienia”

BTW, co z moim zdjęciem z Pascalem, co mi je Piotr strzelił?
No akcja była pięknaAgniesia pisze:Kfiatku dobrze, że przypomniałaś mi akcję z dziadkiem antyglobalistą

Olesia, szkoda że byłaś, jak ja już poszłam. Trzeba było podejść po prostu do namiotu Fundacji, tam by ci powiedzieli, kto jest z forumowiczów... No ale teraz to już musztarda po obiedzie.
Ostatnio zmieniony pn 22 maja, 2006 22:01 przez kfiatek, łącznie zmieniany 2 razy.
"Denerwować się - to karać własne ciało za głupotę innych"
No to teraz kolej na moją relację.Katowicka ekipa liczyła 8 osób( z przyjezdnych był to chyba najliczniejszy skład - ale mogę się mylić).W pociągu poznałam vixi ,a Ona załogę --TPD-owiczów.Warszawa przywitała nas deszczem,ale nie zepsuło nam to humorów.Dotarlismy na Rynek akurat na początek imprezy.Nie odmówiłam sobie zapoznania się z członkami Fundacji i niektórymi forumowiczami,a z rozpoznaniem nie miałam żadnych problemów.Nasza ekipa zwiedziła oczywiście wszystkie stoiska konsumując co sie dało( a dało się sporo i nieustannie).Nastoletnia celiakowa część TPD-owskiego zespołu bawiła się wyśmienicie,a my razem z nimi(chociażby przy przeciaganiu liny).Oczywiście wielką atrakcją był występ Pascala(zdjęcia i autografy oglądane były niemal całą drogę powrotną).Młodsza część ekipy wzięła w całości udział w konkursie wiedzy o celiakii zdobywając super nagrody. Wykorzystując pobyt w stolicy zwiedziliśmy przy okazji Zamek Królewski(mam nadzieję, że organizatorzy nie mają nam za złe chwilowego zniknięcia, ale w tym czasie były zabawy dla maluchów).Przedział w pociagu,którym wracaliśmy był prawdziwie bezglutenowy-tematy,emblematy(koszulki i znaczki) oraz zapachy(produktów oczywiście). Jaki był ten Dzień ?-superowy jak określiła go nasza młodzież i nareszcie NASZ.
Tak więc dziękujemy organizatorom za ogrom pracy jaki włożyli,żeby taka impreza się odbyła.Nie mogliśmy pomóc bezpośrednio,ale nie mogło nas też zabraknąć w takie święto.
Pozdrawiam serdecznie.
Tak więc dziękujemy organizatorom za ogrom pracy jaki włożyli,żeby taka impreza się odbyła.Nie mogliśmy pomóc bezpośrednio,ale nie mogło nas też zabraknąć w takie święto.
Pozdrawiam serdecznie.
Wielkie dzięki Małgorzacie i wszystkim którzy przyczynili się do organizacji dnia. Było to bardzo ważne wydażenie. Miło było poznać was celiaczków i nie tylko, porozmawiać, degustować pyszności które nam przygotowały firmy, porozmawiać z lekarzem, złożyc podpis na petycji
Dziękuję mojej towarzyszce podróży za dotrzymanie towarzystwa
Pozdrawiam serdecznie

- Anna Frączek
- Forumowicz