Międzynarodowy Dzień Celiakii - 21 maja, Warszawa
Moderator: Moderatorzy
- vixi
- Bardzo Aktywny Forumowicz
tylko troszkę za mało było mówione o tej petycji żeby więcej ludzi mogło się podpisać - a czy już wiadomo ile jest podpisów? Następnym razem będziemy wszyscy mądrzejsi o doświadczenia z pierwszego dnia celiakii i wszystko pójdzie jeszcze lepiej - choć jak na tak krótki czas przygotowań spisali się wszyscy superowo - pokłony.
- Aleksandra Kaczmarska
- Nowicjusz
Nie wiem czy mi coś umkneło - ale czy jest przewidziane zbieranie podpisów pod petycją poza Międzynarodowym Dniem Celiakii - w naszych miastach? jeśli tak, to skąd można sciagnąć jej wzór.
Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Na diecie od stycznia 2006
Na diecie od stycznia 2006
- Małgorzata
- -#Moderator
Zobaczyłam dziś w sklepie koszulki. Mnie się podobały, dziecku nie. Dziecko ma swoje zdanie a ponieważ to ono bezglutek, więc liczyć się trzeba.
Latorośl wymyśliła hasło " Żyj zdrowo - bezglutenowo" i oświadczyła,że w koszulce z takim napisem jest skłonna paradować po ulicy.
Co na to Fundacja???
Może wersję młodzieżową wprowadzić ? 

Latorośl wymyśliła hasło " Żyj zdrowo - bezglutenowo" i oświadczyła,że w koszulce z takim napisem jest skłonna paradować po ulicy.

Co na to Fundacja???

- Marko Ramius
- Nowicjusz
- GosiaM
Ja pomimo tego, że jestem tu zalogowana już od jakiegoś czasu- w maju tego roku nie byłam, czego bardzo, bardzo żałuję...
)
mi się to hasło podobabasiak pisze:Latorośl wymyśliła hasło " Żyj zdrowo - bezglutenowo"

- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- vixi
ojjj żałujcie - mam nadzieję że za rok będzie nas cholercia więcej - dupki w troki i cała na przód
"ruchy kluchy leniwe" taki żarcik
jakby ktoś miał pomysł żeby się obrazić
ani mi się ważcie...

"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."