Bieganie bez glutenu
Moderator: Moderatorzy
Re: Bieganie bez glutenu
Tak, zgadzam się w 100% da się biegać (a nawet regularnie trenować) na diecie BG
Pomimo diety BG plus alergia na wiele innych produktów z powodzeniem przebiegam trochę kilometrów tygodniowo ...
Jeśli ktoś zastanawia się w tym temacie to powiem krótko : Można, tylko trza chcieć!

Pomimo diety BG plus alergia na wiele innych produktów z powodzeniem przebiegam trochę kilometrów tygodniowo ...
Jeśli ktoś zastanawia się w tym temacie to powiem krótko : Można, tylko trza chcieć!

-
- Forumowicz
Ja również ćwiczę i na bg mam jeszcze lepsze efekty niż wcześniej 

Mój syn, który jest na diecie, ćwiczy akrobatykę sportową i dieta w niczym mu nie przeszkadza. Poza jednym - ostatnio zapytaliśmy trenera, jak to będzie na obozie, gdyż jest na diecie i zostaliśmy zmierzeni przez niego, jakbyśmy sobie coś wymyślili i hasło pod tytułem "tam jest stołówka na 150 osób i nikt nie narzeka". Trener jest wielokrotnym mistrzem Polski i takie lekceważące podejście zbiło nas zupełnie z tropu. No, ale pożyjemy - zobaczymy.
Witam Was.
cieszę się, że trafiłam tutaj na forum, wreszcie cała wiedza i doświadczenie w jedym miejscu. Mój narzeczony jest na takiej diecie, i tez bardzo dużo biega. W niczym mu to nie przeszkadza. Ja od nie dawna także praktykuję tę dietę, lecz w moim otoczeniu uważane jest to jakoo fanaberia, no cóż każdy żyje jak chce:)
cieszę się, że trafiłam tutaj na forum, wreszcie cała wiedza i doświadczenie w jedym miejscu. Mój narzeczony jest na takiej diecie, i tez bardzo dużo biega. W niczym mu to nie przeszkadza. Ja od nie dawna także praktykuję tę dietę, lecz w moim otoczeniu uważane jest to jakoo fanaberia, no cóż każdy żyje jak chce:)