MAGAZYN "Bez glutenu"
Moderator: Moderatorzy
Wszystkie potrawy wigilijne z czasopisma były zrobione ściśle według podanych przepisów. Następnie odbyła się profesjonalna sesja zdjęciowa - zdjęcia są autentyczne - a potem z przyjemnością "redaktorzy" i inni wszystko zjedli co do okruszka:) ale i tak Grażyna boi się, że może coś komuś się nie udać. więc jak będziecie korzystać z przepisów to dajcie znać jak efekty.
- dorciap1975
- Forumowicz
- Posty: 164
- Rejestracja: sob 20 mar, 2010 14:52
- Lokalizacja: Biała Podlaska
- Rafal_tata
- -#Moderator
- Posty: 2660
- Rejestracja: śr 14 sty, 2004 13:31
- Lokalizacja: Kraków
W odróżnieniu od planów Kononowicza, u nas wszystko będzie 

● Celiakia - FAQ ● Poczytaj, zanim zadasz pytanie ● SkoND kLiKaSH??? czyli jak pisać po polsku ● Wszędzie są jakieś zasady ● Wszystko o chorobie i Stowarzyszeniu
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
Ja kupiłam, a nawet dość dokładnie przejrzałam:-) Przynajmniej kilka przepisów na pewno wypróbuję w najbliższym czasie, inne w póxniejszym terminie.dorciap1975 pisze:dziś zobaczyłam na stronie naszego Stowarzyszenia,książkę z przepisami,myślę że warta jest zakupu.Może ktoś już kupił,i podzieli sięz nami opinią?
Moim zdaniem - warto kupić.
Ja mam parę uwag tak na przyszłość co do części kulinarnej:
- żeby nie dzielić przepisów na dwie strony tak jak to jest w przypadku przepisu na piernik,
- żeby przepisy można było wyciąć lub wypiąć, mogą być np w środku czasopisma
- dobrze by było zrobić tak, żeby ewentualne dziurkowanie w celu wpięcia w segregator, nie obcinało tekstu (składu i sposobu wykonania)
Na razie tyle mi się nasunęło w czasie dzisiejszych wypieków
- żeby nie dzielić przepisów na dwie strony tak jak to jest w przypadku przepisu na piernik,
- żeby przepisy można było wyciąć lub wypiąć, mogą być np w środku czasopisma
- dobrze by było zrobić tak, żeby ewentualne dziurkowanie w celu wpięcia w segregator, nie obcinało tekstu (składu i sposobu wykonania)
Na razie tyle mi się nasunęło w czasie dzisiejszych wypieków

- Magdalaena
- -#Moderator
- Posty: 1366
- Rejestracja: pt 02 sty, 2004 13:28
- Lokalizacja: Warszawa
Popieram. Przepis musiałam skserować, żeby mieć go na jednej kartce. W ogóle szkoda, że przepisy nie są dostępne w wersji elektronicznej.Agniesia pisze:Ja mam parę uwag tak na przyszłość co do części kulinarnej:
- żeby nie dzielić przepisów na dwie strony tak jak to jest w przypadku przepisu na piernik,