MAGAZYN "Bez glutenu"
Moderator: Moderatorzy
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Re: Czasopismo "Bez glutenu"
A już myślałam, że jestem taka spostrzegawcza 

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
Do mnie zdążyła dolecieć tuż przed Nowym Rokiem 

-
Ja wyciągnęłam ze skrzynki w piątek
pewnie był szybciej, ale nie było nas kilka dni w domu

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
- mamadwójki
- Aktywny Forumowicz
ja nadal nie dostałam a składkę opłacałam na początku tamtego roku.... tylko wiem że jest druga osoba o tym samym imieniu i nazwisku i ona nie płaci i co roku jest z tym zamieszanie. Dzisiaj opłaciłam za 2015.
Asia
A ja dostałam w poniedziałek
i jestem w trakcie czytania. Wspaniałe artykuły. Aż trudno się oderwać
Dziękuję bardzo....!!!

Dziękuję bardzo....!!!
Informujemy, że zakończyliśmy już wysyłkę naszego magazynu Bez glutenu do członków Stowarzyszenia. Kto jeszcze go nie otrzymał, niech wygląda listonosza!
Wreszcie jest! Tegoroczny magazyn „Bez glutenu”, ukazał się trochę później niż w latach ubiegłych.
Do niektórych trafił na gwiazdkę, do innych jako prezent noworoczny. Piękny, kolorowy – a treść – na najwyższym poziomie.
Tak, jak poprzednie numery porusza kluczowe, najbardziej aktualne teoretyczne i praktyczne problemy stanowiące przedmiot zainteresowania naszego środowiska.
Wywiady z ekspertami w dziedzinie medycyny, prezentowanie własnych doświadczeń, wspomnienia, porady kulinarne etc., etc. Tego się nie czyta, to się studiuje.
Serdeczne podziękowania dla Zarządu za włożone serce i ogrom pracy.
Do niektórych trafił na gwiazdkę, do innych jako prezent noworoczny. Piękny, kolorowy – a treść – na najwyższym poziomie.
Tak, jak poprzednie numery porusza kluczowe, najbardziej aktualne teoretyczne i praktyczne problemy stanowiące przedmiot zainteresowania naszego środowiska.
Wywiady z ekspertami w dziedzinie medycyny, prezentowanie własnych doświadczeń, wspomnienia, porady kulinarne etc., etc. Tego się nie czyta, to się studiuje.
Serdeczne podziękowania dla Zarządu za włożone serce i ogrom pracy.
-
- Forumowicz
Ja też już mam, ale ja w Warszawie mieszkam od środy zeszłej, a magazyn w domu na Podkarpaciu 

Ale na pewno wcześniej czy później do Ciebie trafi.
Muszę się pochwalić, że porady zawarte w czasopiśmie pomogły mi, po raz pierwszy od wielu lat, upiec super chleb. Okazało się, że do tej pory wiele rzeczy robiłam źle, chciałam przedobrzyć.
A to się okazuje taaaaaaaakie proste!
Muszę się pochwalić, że porady zawarte w czasopiśmie pomogły mi, po raz pierwszy od wielu lat, upiec super chleb. Okazało się, że do tej pory wiele rzeczy robiłam źle, chciałam przedobrzyć.
A to się okazuje taaaaaaaakie proste!
-
- Forumowicz
Tak, będę w domu rodzinnym w weekend to sobie wezmę 

- xymi
- Aktywny Forumowicz
Jeśli prześlę deklarację i wpłacę składkę to również otrzymam czasopismo? Czy nakład już się wyczerpał? 

- pleomorfa
Każdy kto zapisuje się do Stowarzyszenia dostaje magazyn (a nawet może i magazyny) pocztą. 

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
xymi wbijaj do nas i czekaj na kopertę. Wypasioną, białą, grubaśną kopertę. Z magazynem 

- xymi
- Aktywny Forumowicz
Już się nie mogę doczekać 

- salsamichal
- Aktywny Forumowicz