ja tak jak agniesia tylko mam problem bo nie pamiętam ile ich rozdałam i ile mam zebrać - a trzeba było zrobić sobie bilans.. no cóż.. mam nadzieję że wszyscy którym dałam pamiętają że im dałam... ale jest dużo
"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."
Spotkalam sie dzisiaj po raz pierwszy z petycja - w sklepie bezglutenowym. Oczywiscie wpisalam sie i juz wydrukowalam petycje dla siebie. Pozbieram na uczelni i wsrod rodziny - zawsze to sa glosy od ludzi, do ktorych ta petycja na pewno by nie doszla bez mojego posrednictwa
Matheza, zachęcam Cię do zbierania podpisów- tak jak napisałaś wyżej- wśród rodziny... znajomych... i WSZYSTKICH TUTAJ do tego zachęcam!!!
Nikt nie powinien wyjść z założenia, że "nie ma gdzie zbierać" , bo jeśli większość z nas tak stwierdzi to nie nazbieramy zbyt dużo, a każdy przecież ma jakaś rodzinę i znajomych bliższych czy dalszych. Zbierajmy więc- jeszcze mamy czas!!
Jestem tu nie czesto, ale jak juz wejde to staram sie nadrabiac co stracialam.. i stracilam chyba duzo nie zagladajac tutaj wczesniej. Jestem osoba stojaca bardzo ZA zakimi akcjami. Nie mam teraz za wiele czasu zeby siedziec i szperac przed kompem dajcie mi prosze taka petycje i tabelke (link albo cos na mejla renatka1984@interia.pl ) a juz zabieram sei do roboty !! ..mam nadzieje ze nie jest jeszcze za późno
kabran pisze:Strona pierwsza, post pierwszy: Petycja i lista do zbierania podpisów;
Strona druga, post ostatni: Petycja i lista do zbierania podpisów.
Wystarczy kliknąć i się otwiera, sprawdzałam... :-k
renatka84 tu wyżej masz wszystko opisane gdzie co znaleźć...
A co w sytuacji, kiedy otrzymuję wiadomość, że wybrany załącznik już nie istnieje?
Nieaktualna ta akcja?
Czy po zmianach na forum jeszcze nie wszystko wróciło?
Witam wszystkich!
Troche mnie tu nie było i nie jestem na bierząco. Czy znajdzie sie ktoś tak dobry i pokrótce powie mi o jaka petycje chodzi. A tak wogóle to zaoważyłam, że masza stronka jest na angielski przetłumaczona. A sądze, że niemiecki też by sie jaknajbardziej przydał. Wiec zgłaszam się na ochotnika wrazie potrzeby.