Krwawienie z nosa ....
Moderator: Moderatorzy
Krwawienie z nosa ....
Witam wszytkich . Zwracam sie z pytaniem , od prawie roku jestam na diecie bezglutenowej, choroba ma delikatny przebieg . Od paru dni mam problemy z cieknąca krwia z nosa krwotoki powracaja szczegolnie wieczorami , oczywiscie delikatne zawroty głowy przy tym...
co dziwne badanie krwi wyszlo b. dobrze. Lekarz nakazal badania kontrolne .Jednak nadal nie wiem czemu tak jest , co najgorsze dzis tez sie to powtorzylo .... :roll: czy zna ktoś odpowiedz ? z gory dziekuje za wszystkie udzielone odpowiedzi i pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony pn 25 wrz, 2006 21:28 przez Boomer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aktywny Forumowicz
Tego własnie sie obawiam ,że powody mogą być różne
.... witaminki biore regularnie dlatego mnie to martwi . Lekarz mi powiedział ,że nie moge sie stresować , niestety w ostatnim czasie troszke tego stresu mam :? Badania wkrotce także wszystko sie okaże . dziś znów sie powtórzyło ....... Pozdrawiam

- Aktywny Forumowicz
ja kiedyś dostałam silnego krowtoku z nosa po awanturze z rodzicami. Tak się zdenerwowałam, że tak mi puściła farba z nosa że po 2 minutach trzymania rąk pod nosem miałam pełną garść krwi. Ale to się więcej nie potórzyło. Jesli masz bardzo dużo stresów, może niech ci lekarz przepisze coś na uspokojenie. Może stwierdzisz że to dziwne, ale może pomóc.