Lekarze polecani

Celiakia z medycznego punktu widzenia.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ksiezycc
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ksiezycc »

czy moglibyście podać mi adresy przychodni, poradni czy szpitali na terenie Warszawy gdzie znajdę lekarza gastroenterologa, który przyjmuje osoby dorosłe?? Może wy chodzicie do jakiegoś konkretnego i możecie mi polecić?
Zależy mi na wizytach tutaj w Warszawie gdyż tu studiuję a w moim rodzinnym mieście nie ma tego typu lekarza..
Z góry dziękuję za odpowiedź
Awatar użytkownika
Sheep
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sheep »

Ja chodzę do pani dr Herman, ona przyjmuje w szpitalu na Czerniakowskiej (bezpłatnie), ale w lutym pierwszy wolny termin udało mi się dostać na lipiec :galy:
Wiem, że przyjmuje też podobno w przychodni na Waryńskiego, ale nie u Rentgenologów, tylko w jakiejś gastroenterologicznej - tyle że już nie bezpłatnie. Z tego, co wiem, to wizyta 80 zł, ale terminy normalne. Nie mam telefonu do tej przychodni niestety, bo jeszcze tam nie byłam. Dr Herman mnie się wydaje sensowna.
Obrazek
Awatar użytkownika
renatka84
Aktywny Nowicjusz
Aktywny Nowicjusz

Post autor: renatka84 »

to moze ktos poleci lekarza w Krakowie dla dorosłych ?? kiedyś jeździlam do szpitala w prokocimiu..ale odkad skonczylam 18 lat poprostu mnie tam nie przyjmą ..zreszta nawet nie chce bo lekarka jest delikatnie "nie fajna"
Awatar użytkownika
kfiatek
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: kfiatek »

Ja w Wawce dla dorosłych mogę polecić doktora Jarosława Basaja, bardzo sensowny facet, przyjmuje w Szpitalu Bielańskim (niestety nie wiem, jakie ma terminy, bo byłam u niego strasznie dawno temu) - gdzie przyjmuje prywatnie, tego niestety nie wiem.

To teraz ja mam pytanie - może ktoś polecić gastrologa dla dorosłych w Trójmieście?

[ Dodano: Sro 21 Mar, 2007 18:52 ]
Rozszerzam pytanie - czy ktoś może polecić dobrego gastrologa, dla dorosłych i/lub dla dzieci, w Trójmieście? Pytam również o gastrologa dla dzieci, z powodów, które opisałam w wątku:
topics11/zenujace-postawy-lekarzy-vt1803,15.htm
"Denerwować się - to karać własne ciało za głupotę innych"
keyt
Nowicjusz
Nowicjusz

lekarz

Post autor: keyt »

tutaj keyt,jezeli ktos z Was wie o jakims dobrym lekarzu na podkarpaciu to prosze o jego dane,pozdrawiam,keyt z dębicy-nowicjuszka
-ania-
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: -ania- »

W Warszawie byłam u prof. Bartnika - w poradni gastro.. na Waryńskiego. Wizyta, jak pamiętam, kosztuje 100 zł. Byłam u niego potwierdzić diagnozę. Z tego co się orientuję, prof. Bartnik to wielka sława w swojej dziedzinie.
Obrazek
Pobierz Deklarację Członkowską i przyłącz się do nas!
Awatar użytkownika
Magdalaena
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Magdalaena »

koteczek pisze:W Warszawie byłam u prof. Bartnika - w poradni gastro.. na Waryńskiego. Wizyta, jak pamiętam, kosztuje 100 zł. Byłam u niego potwierdzić diagnozę. Z tego co się orientuję, prof. Bartnik to wielka sława w swojej dziedzinie.
Byłam u profesora Bartnika (to mocna starszy pan) i niestety nie zachwycił mnie jako lekarz. Na temat diagnozy się wypowiadał, ale nie znał odpowiedzi na większość moich pytań (skutki uboczne, choroby powiązane) i jakoś go to specjalnie nie martwiło. Jedyny plus, że wierzył w zdiagnozowanie celiakii w wieku dorosłym, ale nie jest to jakieś szczególne osiągnięcie.
Magdalaena
celiakia zdiagnozowana w sierpniu 2003 r.
Obrazek
sisi
Forumowicz
Forumowicz

Post autor: sisi »

Czy mając skier. mogę udać się do lekarza w innym mieście?
Martusia 04.10.2005r - wciąż diagnozowana...
kashira
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Szczecin!!!!!

Post autor: kashira »

Agula pisze:W Szczecinie polecam Panią docent Czaję -Bulsę przyjmuję w przychodni przyszpitalnej na Wojciecha.
ja nie mam dobrych doświadczeń z tą Panią:( byłam u niej prywatnie z córeczka w tydzień zostawiliśmy u niej około 1000 złotych a nic nam nie powiedziała!!! za ściągnięcie plasterka z pleców dziecka (testy kontaktowe) wzięła 150 złotych :(
Podobno dobrym specjalista jest dr Szymanowicz bierze mniej i od razu kieruje na badania na oddział (państwowo). My teraz chodzimy na Unii do dr Mokrzyckiej i jak narazie jesteśmy zadowoleni.
zochagrubego
Nowicjusz
Nowicjusz

łódź

Post autor: zochagrubego »

Poszukuje lekarza w Łodzi.Podana we wcześniejszym poście dr Sobolewska niestety już nie przyjmuje w Koperniku,a w Skierniewicach :(
sisi
Forumowicz
Forumowicz

zochagrubego chodzi o dziecko czy o osobę dorosłą?
abata
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: abata »

poszukuję lekarza dla młodej dorosłej w Krakowie, może ktoś się leczy i zna dobrego
zochagrubego
Nowicjusz
Nowicjusz

łódź

Post autor: zochagrubego »

chodzi o osobę dorosłą; :)
sisi
Forumowicz
Forumowicz

Re: łódź

zochagrubego pisze:chodzi o osobę dorosłą; :)
To niestety nie pomogę :(
Awatar użytkownika
Trillion
Aktywny Nowicjusz
Aktywny Nowicjusz

Post autor: Trillion »

abata pisze:poszukuję lekarza dla młodej dorosłej w Krakowie, może ktoś się leczy i zna dobrego
topics11/gastrolog-w-krakowie-vt930.htm ... niadeckich
- "kotek" wspomina dr Wcisło ze Śniadeckich, może zapytaj "kotka" bezposrednio?
ja byłam u Ziemniaka, ale na pewno go nie polecam, on uważa, ze jak się lepiej poczujesz, to możesz spokojnie wrócić do jedzenia glutenu! :((( :diabelek:

[ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 15:45 ]
abata pisze:poszukuję lekarza dla młodej dorosłej w Krakowie, może ktoś się leczy i zna dobrego
topics11/gastrolog-w-krakowie-vt930.htm ... niadeckich
- podają tam dr Wcisło ze Śniadeckich
ja byłam u Ziemniaka, ale na pewno go nie polecam, on uważa, ze jak się lepiej poczujesz, to możesz spokojnie wrócić do jedzenia glutenu! :((( :diabelek:

[ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 15:47 ]
odnośnie tych dwóch postów u góry - coś zepsułam...
Celiakia od maleńkości; ponownie zdiagnozowana 2005 (Marsh III)
ODPOWIEDZ