Lekarze polecani
Moderator: Moderatorzy
czy moglibyście podać mi adresy przychodni, poradni czy szpitali na terenie Warszawy gdzie znajdę lekarza gastroenterologa, który przyjmuje osoby dorosłe?? Może wy chodzicie do jakiegoś konkretnego i możecie mi polecić?
Zależy mi na wizytach tutaj w Warszawie gdyż tu studiuję a w moim rodzinnym mieście nie ma tego typu lekarza..
Z góry dziękuję za odpowiedź
Zależy mi na wizytach tutaj w Warszawie gdyż tu studiuję a w moim rodzinnym mieście nie ma tego typu lekarza..
Z góry dziękuję za odpowiedź
Ja chodzę do pani dr Herman, ona przyjmuje w szpitalu na Czerniakowskiej (bezpłatnie), ale w lutym pierwszy wolny termin udało mi się dostać na lipiec
Wiem, że przyjmuje też podobno w przychodni na Waryńskiego, ale nie u Rentgenologów, tylko w jakiejś gastroenterologicznej - tyle że już nie bezpłatnie. Z tego, co wiem, to wizyta 80 zł, ale terminy normalne. Nie mam telefonu do tej przychodni niestety, bo jeszcze tam nie byłam. Dr Herman mnie się wydaje sensowna.

Wiem, że przyjmuje też podobno w przychodni na Waryńskiego, ale nie u Rentgenologów, tylko w jakiejś gastroenterologicznej - tyle że już nie bezpłatnie. Z tego, co wiem, to wizyta 80 zł, ale terminy normalne. Nie mam telefonu do tej przychodni niestety, bo jeszcze tam nie byłam. Dr Herman mnie się wydaje sensowna.
Ja w Wawce dla dorosłych mogę polecić doktora Jarosława Basaja, bardzo sensowny facet, przyjmuje w Szpitalu Bielańskim (niestety nie wiem, jakie ma terminy, bo byłam u niego strasznie dawno temu) - gdzie przyjmuje prywatnie, tego niestety nie wiem.
To teraz ja mam pytanie - może ktoś polecić gastrologa dla dorosłych w Trójmieście?
[ Dodano: Sro 21 Mar, 2007 18:52 ]
Rozszerzam pytanie - czy ktoś może polecić dobrego gastrologa, dla dorosłych i/lub dla dzieci, w Trójmieście? Pytam również o gastrologa dla dzieci, z powodów, które opisałam w wątku:
topics11/zenujace-postawy-lekarzy-vt1803,15.htm
To teraz ja mam pytanie - może ktoś polecić gastrologa dla dorosłych w Trójmieście?
[ Dodano: Sro 21 Mar, 2007 18:52 ]
Rozszerzam pytanie - czy ktoś może polecić dobrego gastrologa, dla dorosłych i/lub dla dzieci, w Trójmieście? Pytam również o gastrologa dla dzieci, z powodów, które opisałam w wątku:
topics11/zenujace-postawy-lekarzy-vt1803,15.htm
"Denerwować się - to karać własne ciało za głupotę innych"
- Magdalaena
- -#Moderator
Byłam u profesora Bartnika (to mocna starszy pan) i niestety nie zachwycił mnie jako lekarz. Na temat diagnozy się wypowiadał, ale nie znał odpowiedzi na większość moich pytań (skutki uboczne, choroby powiązane) i jakoś go to specjalnie nie martwiło. Jedyny plus, że wierzył w zdiagnozowanie celiakii w wieku dorosłym, ale nie jest to jakieś szczególne osiągnięcie.koteczek pisze:W Warszawie byłam u prof. Bartnika - w poradni gastro.. na Waryńskiego. Wizyta, jak pamiętam, kosztuje 100 zł. Byłam u niego potwierdzić diagnozę. Z tego co się orientuję, prof. Bartnik to wielka sława w swojej dziedzinie.
Re: Szczecin!!!!!
ja nie mam dobrych doświadczeń z tą Panią:( byłam u niej prywatnie z córeczka w tydzień zostawiliśmy u niej około 1000 złotych a nic nam nie powiedziała!!! za ściągnięcie plasterka z pleców dziecka (testy kontaktowe) wzięła 150 złotychAgula pisze:W Szczecinie polecam Panią docent Czaję -Bulsę przyjmuję w przychodni przyszpitalnej na Wojciecha.

Podobno dobrym specjalista jest dr Szymanowicz bierze mniej i od razu kieruje na badania na oddział (państwowo). My teraz chodzimy na Unii do dr Mokrzyckiej i jak narazie jesteśmy zadowoleni.
-
- Nowicjusz
łódź
Poszukuje lekarza w Łodzi.Podana we wcześniejszym poście dr Sobolewska niestety już nie przyjmuje w Koperniku,a w Skierniewicach 

-
- Nowicjusz
łódź
chodzi o osobę dorosłą; 

topics11/gastrolog-w-krakowie-vt930.htm ... niadeckichabata pisze:poszukuję lekarza dla młodej dorosłej w Krakowie, może ktoś się leczy i zna dobrego
- "kotek" wspomina dr Wcisło ze Śniadeckich, może zapytaj "kotka" bezposrednio?
ja byłam u Ziemniaka, ale na pewno go nie polecam, on uważa, ze jak się lepiej poczujesz, to możesz spokojnie wrócić do jedzenia glutenu! :((( :diabelek:
[ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 15:45 ]
topics11/gastrolog-w-krakowie-vt930.htm ... niadeckichabata pisze:poszukuję lekarza dla młodej dorosłej w Krakowie, może ktoś się leczy i zna dobrego
- podają tam dr Wcisło ze Śniadeckich
ja byłam u Ziemniaka, ale na pewno go nie polecam, on uważa, ze jak się lepiej poczujesz, to możesz spokojnie wrócić do jedzenia glutenu! :((( :diabelek:
[ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 15:47 ]
odnośnie tych dwóch postów u góry - coś zepsułam...
Celiakia od maleńkości; ponownie zdiagnozowana 2005 (Marsh III)