Lekarze polecani
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Witam
Witam
Mam ogromną prośbę napiszcie coś na temat doktora Glincewicza z poradni na ul Przybyszewskiego z Poznania można też na pw ps. mogłam przekręcić nazwisko pozdrawiam
gosiamarcinkowska
Mam ogromną prośbę napiszcie coś na temat doktora Glincewicza z poradni na ul Przybyszewskiego z Poznania można też na pw ps. mogłam przekręcić nazwisko pozdrawiam
gosiamarcinkowska
Potrzebuję kontaktu do lekarza mogącego dokonać diagnozy. Podejrzewam u siebie celiakię. Mam 29 lat, wieczne kłopoty żołądkowo-jelitowe (biegunki na zmianę z zaparciami), objawy skórne (oprócz stałych krost czestę atopie), osteopenię, a wieczna niedowaga w pół roku zmieniła się już prawie w nadwagę. To oczywiście nie wszystko, ale szkoda na szczegółowe opisy miejsca
[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 20:31 ]
Zapomniałam napisać, że chodzi o Olsztyn.

[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 20:31 ]
Zapomniałam napisać, że chodzi o Olsztyn.
Witam
gdzie w warszawie można zrobić badania na celiakię?
proszę o odpowiedź na maila rosiak.marta@wp.pl
z góry dzięki
gdzie w warszawie można zrobić badania na celiakię?
proszę o odpowiedź na maila rosiak.marta@wp.pl
z góry dzięki
lekarze polecani
jestem z Wrocławia,mam córkę,która choruje na celiakie-zdiagnozowana 2 lata temu.
Teraz sama ze sobą mam kłopoty-anemia z niedoboru żelaza, problemy gastryczne. Poszukuję naprawdę dobrego gastroenterologa z Wrocławia.
Teraz sama ze sobą mam kłopoty-anemia z niedoboru żelaza, problemy gastryczne. Poszukuję naprawdę dobrego gastroenterologa z Wrocławia.
- Małgorzata
- -#Moderator
Re: lekarze polecani
Przyjdź na spotkanie we Wrocławiu:gosia k pisze:jestem z Wrocławia,mam córkę,która choruje na celiakie-zdiagnozowana 2 lata temu.
viewtopic.php?p=29276#29276
Na pewno ktoś wtedy Ci pomoże w znalezieniu sensownego lekarza.
lekarze polecani
taki mam zamiar-mam nadzieję,że spotkanie będzie owocne