Lekarze diagnozujący i leczenie
Moderator: Moderatorzy
Lekarze diagnozujący i leczenie
Szukam lekarza w Olsztynie, który pomógłby mi zdiagnozować nietolerancję glutenu. (Ewentualnie możę być lekarz z Elbląga lub Gdańska)
- Małgorzata
- -#Moderator
W Olsztynie dobrym lekarzem jest dr Arłukowicz - gastroenterolog. Nr tel. 608648285. Jest ordynatorem w Szpitalu Woj, ale przyjmuje tez prywatnie. Poza tym można zrobić sobie samemu badania w laboratorium przy Szpitalu Dzieciecym w Olsztynie, koszt 72 zł, oczekiwanie na wynik ok 7 dni. (przeciwko transglutaminozie tkankowej). Takie badania robi tylko te laboratorium w Olsztynie.
Ja własnie czekam na wynik.
Ja własnie czekam na wynik.
- Małgorzata
- -#Moderator
- elevinka86
- Aktywny Nowicjusz
Hejka! ja również szukam dobrego lekarza dla dorosłych w Poznaniu. bo jeśli chodzi o wspomnianego dr Klincewicza to zrezygnowałam z leczenia u niego jeśli wogóle można to było nazwać leczeniem. Podczas 3 wizyt nie zalecił żadnych badań tylko opierał się na starych wynikach!!! Na prośbę o jakiekolwiek badania powiedział że przy następnej wizycie. Kiedy natomiast przyszłam z bólami brzuchami stwierdził że to stres!!!!! Także nie polecam tego Pana!!!
Jeśli ktoś zna dobrego lekarza znającego się na naszej chorobie to proszę o jakiś kontakt:) pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)))
Jeśli ktoś zna dobrego lekarza znającego się na naszej chorobie to proszę o jakiś kontakt:) pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)))
W Poznaniu jest dwóch doktorów Klincewicz, stary (Henryk) i młody (Paweł). Do starego nie ma co iść bo jest tak jak pisze elevinka86 wiem bo też podobnie mnie leczył. Proponuję iść do młodego, tylko ciężko się zapisać bo przyjmuje raz w tygodniu przez, kilka godzin 
Przyjmuje w poradni przy szpitalu na ul. Przybyszewskiego tel. do rejestracji (061) 8691741
Uwaga do kogo się zapisujecie bo tam przyjmuje jeden i drugi

Przyjmuje w poradni przy szpitalu na ul. Przybyszewskiego tel. do rejestracji (061) 8691741
Uwaga do kogo się zapisujecie bo tam przyjmuje jeden i drugi

Ostatnio zmieniony pt 24 paź, 2008 20:13 przez Agniesia, łącznie zmieniany 2 razy.
- elevinka86
- Aktywny Nowicjusz
Pytanie 1 - czy miałaś robioną kolonoskopię z biopsją, czy ktokolwiek rozważał u Ciebie istnienie nieswoistego zapalenia jelit? No bo skąd AZA i sterydy...?
Pytanie 2 - czy robiłaś OB i CRP, jaki był wynik?
Pytanie 3 - jak można polecić lekarza, skoro nie wiadomo z jakiego regionu kraju jesteś?
Procentowo w populacji celiaków więcej jest zachorowań na nzj niż w populacji ogólnej, więc może warto podążyć tym tropem?
BTW chyba warto, abyś założyła własny temat....
Pytanie 2 - czy robiłaś OB i CRP, jaki był wynik?
Pytanie 3 - jak można polecić lekarza, skoro nie wiadomo z jakiego regionu kraju jesteś?

Procentowo w populacji celiaków więcej jest zachorowań na nzj niż w populacji ogólnej, więc może warto podążyć tym tropem?
BTW chyba warto, abyś założyła własny temat....