Witam,
Jak dlugo od odstawienia glutenu dziecko ma nadal problemy z gazami,oproznianiem i bolem brzucha?
ODTRUWANIE Z GLUTENU
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Musze napisac!Po 10 dniach syn od 3 dni spi od 20 do 7:30 bez przebudzenia,bez placzu,bez nocnego moczenia.Od 3 dni robi kupe do toalety,a nie biegajac jak ptaszek w pieluche.Jest spokojny,nie ma w nim otepienia.100%swiadomosci.Odstawilismy gluten,nabial i cukier.Cukier zastapilismy ksylitolem.Super ciastka naszego pomyslu:w mlynku do kawy zmielic sezam i mieszanke nasion,orzechow,2 jajka 2 lyzki ksylitolu,2 lyzki maki ryzowej bezglut..W 180 stopniach 10 do 15 minut-piec.Palce lizac i jaka baba zdrowia!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony sob 23 lut, 2013 22:46 przez MARZENA KLOCZKO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
http://www.dobrametoda.com/SCD/SCD-%20biogEleine.htm
Koniecznie sie z tym zapoznajcie!!!!!!!!!!!!!!Dieta SCD-autyzm i celiakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja z tym ruszam od jutra.Kocham kobiete,bo dala mi nowa nadzieje na calkowita poprawe!!!!!!!!!!!!
Koniecznie sie z tym zapoznajcie!!!!!!!!!!!!!!Dieta SCD-autyzm i celiakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja z tym ruszam od jutra.Kocham kobiete,bo dala mi nowa nadzieje na calkowita poprawe!!!!!!!!!!!!