Odstawiłam gluten dokładnie miesiąc temu, jak napisał Titrant, czuję się jak młody Bóg - Bogini

Już się nauczyłam, ze trzeba bardzo uważać na przyprawy, ale też należy zwrócic uwagę na kosmetyki i leki. Rzeczy przyprawionych na gotowo nie kupuję. W Macu na odwrocie tego papierka z tacy są oznaczone wszystkie alergeny, oczywiście wszystkie burgery odpadają, ale można frytki, shaki, lody i placki ziemniaczane z oferty śniadaniowej. Pamiętaj, ze nie wolno wędlin ani żadnego przetworzonego mięsa, chyba że zmielą na Twoich oczach. Ostattnio machnęłam ręką na jakieś niewinne przyprawione masełko i bardzo tego żałowałam. Dostałam wysypki i atrakcji żoładkowych zaledwie w 15 minut. Wczoraj pochwaliłam sie w innym temacie, ze znalazłam bezglutenowe witaminy na mózg firmy Doppel Hertz. Polecam

Po co się męczyć, po prostu spróbuj bez glutenu, kilka tygodni i zobacz sam. Ja się czuję tak dobrze, mam ochote na wszystko, na zabawę, na jedzenie, na pracę, na naukę, na seks, czuję się żywa, a tyle się męczyłam...