Leeloo a miałaś już robione jakieś badania w tym kierunku? np. kolonoskopię??
ja już się powoli załamuję, płacze co wieczór, po prostu sobie nie radzę...
Co robić?
Moderator: Moderatorzy
Re: Co robić?
If there's one guy, just one guy
Who'd lay down his life for you and die
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me
no co Ty, bejbe, nie ma się co łamać! piecz muffinki (bg) i oglądaj bajki pixara/disneya. jest moc!
też już miałam robioną kolonkę i wyniki były ok (nawet te w jelicie krętym), więc byłam pewna, że nieswoiste zapalenie jelit można wykluczyć w 100% a tu klops, lekarka mi mówi, że choroba może wyjść przy którejś z kolei kolonoskopii 
jutro chyba nie będę jadła nic z glutenem i zobaczę jak mój brzuch (muszę zakuwać a nie mam siły przez te bóle)
odezwę się
dobranoc!

jutro chyba nie będę jadła nic z glutenem i zobaczę jak mój brzuch (muszę zakuwać a nie mam siły przez te bóle)
odezwę się

If there's one guy, just one guy
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me
nie martw się więcej, bo przyjadę do Torunia i zrobię porządek.
Choroby stawów to często choroby z autoagresji, należy znaleźć przyczynę. Dla stawów bardzo ważne jest wapno tak samo jak dla kości. Ale w towarzystwie witD i magnezu, jak do tego dołożymy witC to możemy mówić, że cokolwiek się wchłania. Dla funkcjonowania stawów ogromne znaczenie ma obecność kawasów omega3. Do tego jeszcze musimy mieć świadomość, że syntetyczne środki nie są najszczęśliwszym rozwiązaniem. Chyba warto zwrócić się ku naturalnym produktom.
dobór dawki wit D, Mg, Ca i wit C na raz, nie jest taki prosty i powinnien to robić lekarz. Ponieważ mówimy tu o lekach (Vigantol, Structum), nie suplementach diety, tym bardziej ktoś kompetentny powinien zdecydować co, ile i jak często zażywać.
Nie należy też przedobrzyć z kwasami omega 3, co niestety niewielu wie..i nie można zapomnieć o prawidłowej równowadze między n-3 i n-6.
naturalne produkty.. o nie teraz coraz ciężej. poza tym wielu z nas na tym forum ma ogromne niedobory i zaburzone, czasem zerowe wchłanianie i podaż jedynie z żywności na nic się tak naprawdę zda.
Nie należy też przedobrzyć z kwasami omega 3, co niestety niewielu wie..i nie można zapomnieć o prawidłowej równowadze między n-3 i n-6.
naturalne produkty.. o nie teraz coraz ciężej. poza tym wielu z nas na tym forum ma ogromne niedobory i zaburzone, czasem zerowe wchłanianie i podaż jedynie z żywności na nic się tak naprawdę zda.