zaczynam się bać ;(

Celiakia z medycznego punktu widzenia.

Moderator: Moderatorzy

dziewczyna_z_kotem
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: dziewczyna_z_kotem »

po pierwsze...nie ejsteś moim kochanym Adminem :) po drugie, dziekuję Asi za "naprawienie` mojego błędu:D przyznaję się... nie przeczytałam całego forum, ale postanawiam się poprawić :P aha, przepraszam równiez panią Anakon za pomyłkę. własnie jem wafle ryżowe. myslałam, ze już mi sie przejadły, ale jednak... :)
biegam boso po kałużach...
Tereska
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Tereska »

Biedny Admin.informuje wszystkich że rozwalił dzisiaj auto i nikt Go nie żałuje.
Dziewczyny zamiast się sprzeczać kto gdzie i kiedy co napisał to pożałujcie biednego Admina , widzicie jak on płacze :cry: po stracie auta
pozdrawiam Tereska z Domisi± (celiakia małej od 1997r.)
dziewczyna_z_kotem
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: dziewczyna_z_kotem »

nikt sie nie sprzecza :) a zabawę "kto jest kim" rozpoczął sam Admin :P nie wiem w jak doszło do uszkodzenia samochodu i kto jest winny, ale oooczywiscie szkoda mi Admina :) boli mnie brzus :/
biegam boso po kałużach...
Awatar użytkownika
MariuszO
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: MariuszO »

Ech... z Wami to rozmawiać.
Awatar użytkownika
anakon
Bardzo Aktywny Forumowicz
Bardzo Aktywny Forumowicz

Post autor: anakon »

No dobra jestem kobieta :D (tak mi sie przynajmniej zawsze wydawalo...) a na imie mi Alicja.
Zycze tez szybkiej i malo kosztownej naprawy auta, majac nadzieje, ze nie bylo powazniejszych ofiar...poza tym autem
Demon
Aktywny Nowicjusz
Aktywny Nowicjusz

Post autor: Demon »

dziewczyna_z_kotem Jak masz ochotę na czekoladę to poszukaj Goplany bezglutenowej 9ma znaczek) białej lub z bakaliami. Mnie w ogóle nie szkodzą i są pyszne! Albo Nutelli w słoiczku. Też można;)
ODPOWIEDZ