Lekarze polecani
Moderator: Moderatorzy
Sława, nie sława, chodzi o pomoc a nie o nazwisko... Często z nazwiska nic nie wychodzi... Ja mam dość więc postanowiłam się w końcu wybrać do lekarza... Co z tego wyjdzie, nie wiem. Szczerze jestem pełna nadziei, ale i obaw. Dziś się przekonam.
Współczuję Ci zaostrzenia. To zawsze jest straszne, ale badź dobrej myśli... Przecież to nie będzie trwało wiecznie. Ja przynajmniej sobie to tak zawsze tłumaczę.
Pozdrawiam Cię ciepło i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Współczuję Ci zaostrzenia. To zawsze jest straszne, ale badź dobrej myśli... Przecież to nie będzie trwało wiecznie. Ja przynajmniej sobie to tak zawsze tłumaczę.
Pozdrawiam Cię ciepło i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
DO Elola:
Wiesz ostatnią gastroskopię miałam w 2002 roku. Było strasznie. Nie chcę nawet wracać opisami do tego jak było. Wtedy postanowiłam, że to ostatnie moje badanie bez znieczulenia. I tak też będzie. Będzie anestezjolog, znieczuli mnie, wtedy mogą robić co chcą, wyrywać mi kawałki dwunastnicy i co tam jeszcze chcą. Ale bez znieczulenia na pewno nie zgodziłabym się. Może ktoś uzna, że w głowie mi się poprzewracało, ale ja iem swoje. Moje badania były koszmarem i nie mam zamiaru przechodzić tego jeszcze raz. Co do badań w dzieciństwie... Wiesz ja mam wykrytą celiakię od 15 miesiąca życia i naprawdę miałam już kilka gastroskopii. Jako dziecko niestety też. Niektórych nawet nie pamiętam bo byłam tak mała.
Dzięki za wsparcie, na pewno w poniedziałek przed badaniem będzie mi potrzebne.
Wiesz ostatnią gastroskopię miałam w 2002 roku. Było strasznie. Nie chcę nawet wracać opisami do tego jak było. Wtedy postanowiłam, że to ostatnie moje badanie bez znieczulenia. I tak też będzie. Będzie anestezjolog, znieczuli mnie, wtedy mogą robić co chcą, wyrywać mi kawałki dwunastnicy i co tam jeszcze chcą. Ale bez znieczulenia na pewno nie zgodziłabym się. Może ktoś uzna, że w głowie mi się poprzewracało, ale ja iem swoje. Moje badania były koszmarem i nie mam zamiaru przechodzić tego jeszcze raz. Co do badań w dzieciństwie... Wiesz ja mam wykrytą celiakię od 15 miesiąca życia i naprawdę miałam już kilka gastroskopii. Jako dziecko niestety też. Niektórych nawet nie pamiętam bo byłam tak mała.
Dzięki za wsparcie, na pewno w poniedziałek przed badaniem będzie mi potrzebne.
- Grażyna
- Aktywny Forumowicz
- Kontakt:
Dr Albrecht przyjmował raz w tygodniu (nie wiem czy to jest aktualne) w spółdzielni lekarskiej ul. Mokotowska 8/6 ,rejestracja tel. 022/8253880. Nie trzeba skierowania. Można też dzwonić na oddział i umówić się osobiście z jednym bądź drugim (oczywiście na prywatną wizytę). Tel.022/45-23-281 i tel.022/45-23-213.asia pisze:Interesuje mnie dr Dziechciarz i dr Albrecht ze szpitala na Działdowskiej w Warszawie.
Czy któryś z tych lekarzy przyjmuje prywatnie![]()
Jeżeli tak bardzo proszę o jakieś namiary.
Czy wybierając się na prywatną wizytę trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego
Idąc pierwszy raz do gastroenterologa z jakimi badaniami już zrobionymi warto iść by nie tracić czasu
-
- Nowicjusz
Lekarz dla osoby dorosłej
Mieszkam w okolicy Zielonej Góry ale chcę polecić lekarza z Zabrza
to Pani Profesor Karczewska, nie chodzi mi o to że to "profesor" To specjalista od celiakii i wspaniały człowiek. Prowadzi w Zabrzu poradnię dla dorosłych celiaków.
to Pani Profesor Karczewska, nie chodzi mi o to że to "profesor" To specjalista od celiakii i wspaniały człowiek. Prowadzi w Zabrzu poradnię dla dorosłych celiaków.