Celiakia i choroba von Willebranta
Moderator: Moderatorzy
Od 3 dni znow niemiłosniernie boli mnie zoladek, ciagle biegam do wc, mam wzecie i odbijania, diety oczywisice nie zmienilam, debridat i spasmolina w polaczeniu z lazulem nie pomagaja, swiatecznego nic nie jem oczywiscie, a termin badan na gastrologii przesunał mi sie na czerwiec, bo za tydz mam pobyt na hematologii w warszawie, takze mam wizje ze zanim zrobia mi jakiekolwiek badania wtym gastroskopie to nie doczekam.. co jeszcze polecacie na takie bole???
"Nie widziałem, bylem odwrócony" M.H.
- Katarzyna35
- Aktywny Forumowicz
Trudno coś poradzić, gdyż jak sama piszesz nic Ci nie pomaga. Mogę tylko podzielić się tym co zauważam u siebie, że np. jak coś zjem i od razu po tym napije się, to dostaje właśnie takiego bólu brzucha , wzdęć . Więc staram się tak robić że wypijam kubek herbaty a jem dopiero za parę minut, takie może dziwactwo, ale wtedy rzadzej dopada ból.
- Tomkus
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Jeżeli wszystkie możliwe domowe sposoby zawiodły, to pomóc może jedynie kroplówka (pomoc doraźna), która nawodnia i działa rozkurczowo na żołądek. Można ją podać w szpitalu, ambulatoryjnie w ciągu kilku godzin (gdzieś na izbie przyjęć/SOR).
O, nie chcieć, o i nie móc umrzeć chociaż nieco!
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
Co o tym sadzicie:http://www.imupro.pl/pl/alergia_pokarmowa_typu_iii.html,? ja znajduje u siebie wszystkie objawy procz otyłosci,, tylko czemu te badania sa takie drogie..
"Nie widziałem, bylem odwrócony" M.H.