Chciałam umieścić przykładowy jadłospis od niedzieli bo może ktoś z Was zauważy jakiś mój błąd, który by powodował takie rewolucje.
Niedziela :
śniadanie: parówki bg, chleb bg, margaryna bezmleczna, pomidor bez skórki ze szczypiorkiem i niewielką ilością majonezu
obiad: zupa kalafiorowa z jogurtem naturalnym bez cukru i makaronem bg, ryż brązowy z pulpetami w sosie pomidorowym ( przecier bg ), sórówka z selera, cebulki, zielonej pietruszki, jabłka z jogurtem naturalnym
podwieczorek: chipsy tortilla ( produkt Tesco w składzie : kaszka kukurydziana, sól )
kolacja: zupka kalafiorowa bo mi się nic innego nie chciało robić
Poniedziałek:
śniadanie: chleb bg, margaryna bezmleczna, szynka, sałata, papryka, szczypiorek, rzodkiewka - podobnie dwie kromki w pracy i pół awokado
obiad: gotują na dwa dni więc taki jak w niedzielę
kolacja: parówki bg, chleb bg, margaryna bezmleczna, pomidor bez skórki ze szczypiorkiem, niewielka ilość majonezu tak dla ozdoby na pomidor
Wtorek:
śniadanie: chleb bg, margaryna bezmelczna, szynka, sałata, ogórek, rzodkiewka, pietruszka zielona - podobnie kromki w pracy, chrupki kukurydziano-orzechowe ( Tesco wielki napis bez glutenu )
obiad: tortilla ( przepis z forum : mąka kukurydziana, mąka bg, jajko ,woda) + nadzienie z kurczaka podsmażonego na oleju, pomidor, papryka, rzodkiewka, ogórek, zielona pietruszka i sos z jogurtu naturalnego z czosnkiem
Środa:
śnidanie: kleik ryżowy

Nie robiłam jeszcze tych badań z krwi na pasożyty - no bo przecież nie będę ponownie robić kolonoskopii po 3 miesiącach.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł co by jeszcze sprawdzić to była bym wdzięczna !