Mam pewien problem, ponieważ moje włosy w ogóle nie chcą rosnąć (na długość mam do ramion). Nawet jak je podetnę 3 cm, to szybko rosną, ale tylko do tej długosci, jaką mam teraz, a dalej nie chcą rosnąć

Pamiętam, że jako mało dziewczynka włosy miałam do pasa, a teraz ledwo co mam za ramiona. Najgorsze jest to, że zauwazyłam, że moich włosów jest mniej i miejscami jakbym wyłysiała. Przed zdiagnozowaniem celiakii mój organizm był bardzo wyczerpany, widać było, że jestem chora, ale teraz jak się sobie przyjrzałam to zauwazyłam, że nadal mam sińce pod oczami, moja cera jest szara, włosy jak wspomniałam. Lekarz nie przepisał żadnych witamin i może w tym rzecz, że powinnam je uzupełnić, ale nawet nie wiem jakie są bezglutenowe witaminy, które pomogą zlikwidować sińce pod oczami, nadadzą skórze blasku, wzmocnią włosy oraz dadzą taki pozytywny "zastrzyk" całemu organizmowi, żebym te witaminki uzupełniła. Od razu pewnie zrobię się pełna blasku, żywsza oraz nabiorę ciałka. Dodam, że codziennie spożywam warzywa i owoce, ale jak widać to jest mało.
Macie jakieś sprawdzone witaminy, albo zioła? Na pewno każdy z was, albo więszość musiała uzupełnić witaminy, a mnie lekarz nic nie przepisał, tym bardziej, że widać było, że ich potrzebuję.
P.S. Przepraszam, ale chyba nie w tym dziale zamieściłam temat...