WITAMINA C
Moderator: Moderatorzy
WITAMINA C
Jakiej firmy polecacie?
.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
Re: WITAMINA C
firmy "natura"
czyli suszona dzika róża, czarna porzeczka, jagody goji i natka pietruszki.

No wlaśnie ale ile trzeba by bylo tego zjesc aby poziom byl wystarczajacy, jakies np. suplementy z naturalna witamina c moze?
.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
to można łatwo wyliczyć z pomocą danych z internetu (zawartość witaminy w 100g) i porównać do zalecanych norm.
o suplach tego typu w naszym kraju wiem niewiele, trzeba by mocno przekopać sieć. ode mnie w temacie dobrych suplementów tyle- Solgar ma znakomite preparaty i są bg. ale nie są tanie.
o suplach tego typu w naszym kraju wiem niewiele, trzeba by mocno przekopać sieć. ode mnie w temacie dobrych suplementów tyle- Solgar ma znakomite preparaty i są bg. ale nie są tanie.
W ziemniakach jest dużo witaminy c
a teraz po lasach można dereń zbierać też dużo witaminy C :o

hmmmm a czy ktos cos wiecej wie o firmie finclub, ponoc naturalne suplementy z finlandii i tez do tanich nie naleza ja mialam z tego wit. d3 ale ktos moze cos wiecej powiedziec?
chrisQu pisze:W ziemniakach jest dużo witaminy c![]()