Napisałem cały post i mnie wylogowalo...
Ninka Twoje objawy są typowe dla chorych zmagajacych się z GERD. Musisz zdać sobie sprawę, iż refluks dotyczy od 10 do 20 % ludzi krajow zachodnich

. Ją zmagam się z nia od niedawna, moja siostra się z nia zmagała. Są osoby, które żyją z nią 40 lat i dalej cierpią

. Sa to zazwyczaj osoby, które zostały dotknięte nerwica lekowa. Sam biorę IPP choć zdaje sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji. Wiedz, że są ludzie, chorzy na tysiąc gorszych schorzeń. GERD doświadczy prawdopodobnie 30% ludzi urodzonych po 2010.

jest to najszybciej rozpowszechniająca się choroba cywilizacyjną. Ją reflux dostałem na tle nerwowym. Pracował em we francuskiej restauracji i myślałem, iż wszystkich potrulem w tym siebie XD. Dramatyczna sprawa. Jednak nie odebrało mi to uśmiechu, pomimo potwornego palenia, ulewania, bolu gardła itp. Najważniejsza jest chęć do życia. Przez pierwszy tydzień miałem takie problemy, iż schudlem 10 kg. Niesamowity wynik

. Trzeba się jednak szybko pozbierać i dojść do siebie!!!. Znaleźć szczęście, wiarę, siłę. Nadawać dniom sens

. Depresja od brania IPP również jest kontrowersyjną ludzie, którzy biora te leki 8 lat nie zdając sobie sprawę z konsekwencji są o wiele szczęśliwej i nic ich nie boli.

oczywiście to nie jest rozwiązanie! Ale w stanach rynek ich to aż 4 miliardy $ rocznie. Jeśli masz wstręt do mięsa ulewa Ci się po nim czy po węglach ewentualnie cukrze czy produktach mlecznych. To musisz mieć dobra dobrana dietę. Osobiście wybieramy się do goscia, który zajmuje się medycyna chińska. Przekaże co i jak

!! Głowa do gory