PROFI
Moderator: Moderatorzy
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
- Anika78
- Aktywny Forumowicz
Re: PROFI
Te sałatki,to super sprawa dla bezglutenowych,wiecznych głodomorów,takich jak ja
Tylko pytanie,gdzie je można dostać,w których sklepach,bo rozglądam się i tu i tam i nigdzie ich nie widziałam

Tylko pytanie,gdzie je można dostać,w których sklepach,bo rozglądam się i tu i tam i nigdzie ich nie widziałam

-
- Aktywny Nowicjusz
Ktoś widział te sałatki we Wrocławiu?? Wszędzie ich szukam i bez rezultatów.
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
Pisałam do producenta, we Wrocławiu są dostępne w Astrze ul.Chorbaczewskiego. Jakby nie było aktualnie w sklepie, to trzeba indywidualnie u kierowniczki sklepu zamówić. Jeszcze nie kupowała, więc nie wiem, jak z dostępnością.
-
- Aktywny Nowicjusz
Dzięki wielkie za infoPajacynka pisze:Pisałam do producenta, we Wrocławiu są dostępne w Astrze ul.Chorbaczewskiego. Jakby nie było aktualnie w sklepie, to trzeba indywidualnie u kierowniczki sklepu zamówić. Jeszcze nie kupowała, więc nie wiem, jak z dostępnością.

- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
Widziałem w punkcie w borku fałeckim w Krakowie ale nie próbowałem
vita mancipio nulli datur, omnibus usu
-
- Aktywny Nowicjusz
Skład mają niestety kiepski, w smaku hmmm jedna była przyzwoita, ale odzwyczaiłam się od takich gotowców, wiec jak dla mnie szału nie było, druga z kaszą jaglaną była niejadalna, spróbowałam i wyrzuciłam.
Apropo hummusa firmy Profi - jakaś dziwna sprawa. Tata kupował mi hummus tej firmy i nauczony jest żeby czytać dokładnie etykiety (a nie kupować w ślepo). Powiedział mi dzisiaj, że na półce gdzie stały hummusy Profi jedne miały znak przekreślonego kłosa i napis "produkt bezglutenowy" zaś inne (z tego samego opakowania i rodzaju) już nie miały przekreśonego kłosa i brak było informacji o bezglutenowości produktu. Jak myślicie, czy możliwe, że to była jakaś stara partia, która jeszcze nie miała tych oznaczeń na produkcie?
Na diecie bezglutenowej od 29.03.2016