witam,
jestem początkująca kucharką w diecie bezglutenowej i nie ukrywam moje chleby nie wszystkie nadają sie do jedzenia a raczej większość niestety!
Dodam ze robie je dla zdiagnozowanego niedawno syna 5letniego ktory trochę wymaga "od pieczywa" tym bardziej jak dotychczas zjadał chlebki i bułeczki "glutenowe"
Stad tez moje zapytanie czy moze stowarzyszenie,czy jakaś firma sprzedająca produkty a mająca doświadczenie nie zechciałaby zoorganizować jakiś warsztatów" pieczenia chleba bezglutenowego" w Poznaniu?
Jak nic sie nie znajdzie to pojadę nawet do innego miasta!
warsztaty w Poznaniu?
Moderator: Moderatorzy
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Re: warsztaty w Poznaniu?
Wszelkie informacje o warsztatach i spotkaniach, które się odbyły znajdziesz tutaj: http://www.celiakia.pl/poznan/
Warto na bieżąco śledzić stronę i Fan Page na Facebook'u Stowarzyszenia, bo są umieszczane tam informacje również o nadchodzących wydarzeniach.
Warto na bieżąco śledzić stronę i Fan Page na Facebook'u Stowarzyszenia, bo są umieszczane tam informacje również o nadchodzących wydarzeniach.
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
-
- Nowicjusz
Dziękuję bardzo za odpowiedź!
Będę śledzic, widzę ze w Katowicach się coś pojawiło!
Będę śledzic, widzę ze w Katowicach się coś pojawiło!
-
- Nowicjusz
maksiulencjowa
Niebawem ruszą kolejne spotkania w Poznaniu w nowej szacie osobowej, bądź przygotowana na nowe doznania kulinarno-informacyjne , mam nadzieję że zaspokoimy twój głód informacji, a przy okazji przez żołądek do serca jak to mówią he he
Pozdrawiam gorąco i zdrówka życzę.
Niebawem ruszą kolejne spotkania w Poznaniu w nowej szacie osobowej, bądź przygotowana na nowe doznania kulinarno-informacyjne , mam nadzieję że zaspokoimy twój głód informacji, a przy okazji przez żołądek do serca jak to mówią he he
Pozdrawiam gorąco i zdrówka życzę.