CHCIAŁABYM ABY WPISYWAŁY SIĘ TU OSOBY,KTÓRE KIEDYKOLWIEK BYŁY NA KOLONIACH BEZGLUTENOWYCH - najchętniej z
TPD w
KATOWICACH. Za czasów pani Jadzi P. i Władzi S. no i kochanej pani higienistki.....wiem, że było wiele osób z poza śląska była np. Justynka z Poznania itp. proszę jeśli ktokolwiek tu na tym forum brał udział w takich koloniach niech opisze w którym roku i w jakim mieście.

Zacznę od siebie - stara kolonijna wyjadaczka (choć są więksi ode mnie), nie sposób wszystko opisać więc jak mi się przypomni to dopiszę, Goczałkowice 2 razy na pewno, Pszczyna nawet nie pamiętam ile razy, Wisła chyba raz, Słowacja x2, Władysławowo x2 , zarówno zimowiska jak i kolonie letnie. Chciałabym zebyśmy sie sobie poprzypominali. Jeśli ktoś mnie może pamięta to proszę o informacje. Podaję sowje dane
JOANNA KAPA LAT 24 (prawie

) kochani alarmujcie , że jesteście i jak sie wam wiedzie - ja wielu pamietam prawie wszystkich ale przecież nie będę tutaj sypać nazwiskami bo ktoś może sobie tego nie życzy a imiona nic nie powiedzą...mam nadzieję że ktoś się znajdzie - pozdrawiam.