Ciąża radośnie - dobre wiadomości i gratulacje
Moderator: Moderatorzy
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
misioza, trzymam kciuki za Ciebiemisioza pisze:W przyszłym tygodniu u nas również pojawi się nowy członek rodziny :-)

- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
-
- Nowicjusz
Gratuluję!
Wspaniała wiadomość!
Uważaj teraz na siebie szczególnie. Trzymam kciuki żeby ciążą przebiegała bezproblemowo...

Uważaj teraz na siebie szczególnie. Trzymam kciuki żeby ciążą przebiegała bezproblemowo...
Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Na diecie od stycznia 2006
Na diecie od stycznia 2006
ciąża
Witam Wszystkich bardzio serdecznie!!!!
JEstem Ania od 1 roku zycia choruje na celiakie...(z dieta bywało roznie)od pewnego czasu zaczełam myślec o dziecko że bardzio bym chciała,lekarze mnie straszyli że bedzie mi cieżko zajść w ciąże aaaa tu niespodzianka wcale niemiałam dużego problemu )))teraz jestem w 6 tyg.Mam tylko najdzieje ze wszsytko bedzie dobrze!!!!
Mam pytanie do matek z celiakia jak to przeszłyście cieżko było???ja juz sama nie iwem co mam jeść diete tak pilnie przestrzegam że wszystko czytam na odwrocie ale to chyba dobrze !!znacie moze jakies dobre przysmaki dla ciężarnej hi???
Pozdrowionka
Andzia
JEstem Ania od 1 roku zycia choruje na celiakie...(z dieta bywało roznie)od pewnego czasu zaczełam myślec o dziecko że bardzio bym chciała,lekarze mnie straszyli że bedzie mi cieżko zajść w ciąże aaaa tu niespodzianka wcale niemiałam dużego problemu )))teraz jestem w 6 tyg.Mam tylko najdzieje ze wszsytko bedzie dobrze!!!!
Mam pytanie do matek z celiakia jak to przeszłyście cieżko było???ja juz sama nie iwem co mam jeść diete tak pilnie przestrzegam że wszystko czytam na odwrocie ale to chyba dobrze !!znacie moze jakies dobre przysmaki dla ciężarnej hi???
Pozdrowionka
Andzia
Andzia
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
to dbaj o siebiezochagrubego pisze:a ja jestem w 7 ty

Najpiękniejszy okres ciąży to gdy maluszek zaczyna się poruszać...

Pozdrawiam Cię cieplutko.
- Moja córcia już 15! lat na diecie...