Produkty jak i gdzie ich szukać

Dane o produktach otrzymane bezpośrednio od ich producentów.

Moderator: Moderatorzy

martini
Bardzo Aktywny Forumowicz

Post autor: martini »

Spalić tłuszcz i podbudować masę:) Albo - zamienić tłuszcz w mięśnie. Kobietom jest trochę gorzej, wiem, ukłony dla hormonów:).
Z białkiem ogólnie teraz kicha, muszę zrezygnować z paru produktów, jakieś ochłapy zostają. Ale się nie poddaję... Trener powiedział, że dam radę.
Generalnie jestem jakoś sceptyczna wobec odżywek itp. Znam zresztą kilka osób zawodowo zajmujących się sportem - żadna nie popija, poza jednym kolegą, który z łakomstwa się czasem kusi na jakieś bananowe szaleństwo.
Awatar użytkownika
titrant
Bardzo Stary Wyjadacz :)

Post autor: titrant »

Odżywki tak samo dobre jak białko nieopakowane fikuśnie z atletą na nalepce :). A tłuszczu o ile wiem nie przerabia się na mięśnie. Może tylko służyć za paliwo do budowy mięśni z białka. Podobno kiedy chce się schudnąć trzeba jeść jak najwięcej białka (niektórzy podają i 2g/kg). Z jednoczesnym trzymaniem poziomu wchłanianych kalorii i życiem (tj. niemożnością spędzania całych dni w kuchni), odżywka białkowa może być najsensowniejszym wyjściem.

@martini: A jak hardkorowy masz trening?
Ostatnio zmieniony ndz 25 paź, 2009 02:11 przez titrant, łącznie zmieniany 1 raz.
[tutaj to tylko moja opinia: na tym forum wydaje się, że głównie ja uważam, że gluten to śmiertelna trucizna i jej rzucenie powinno nastąpić choćby na podstawie lepszego samopoczucia]
oliver87
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: oliver87 »

Trening na razie delikatny i przede wszystkim dobra micha :) Na początku nie można szaleć bo tym sposobem do niczego się nie dojdzie. Nie wiem czy jest sens opisywania szczegółowo mojego planu bo nie o tym post. Wiem, że z olimp-labu mają dość bezglutenowych produktów. Czekam na oficjalną odpowiedź, żeby gafy nie zrobić albo błędu. Troszkę się ociągają, ale spokojnie dam znać od razu jak dostanę cynk :)
martini

Ja miałam niehardkorowy, bo nie miałam kiedy:(
Teraz mam w planie się za siebie wziąć i wytopić swój smalczyk:)
Awatar użytkownika
titrant

Post autor: titrant »

Pierwszy raz w życiu poszedłem na siłownię w lipcu, delikatnie zrobiłem sobie kilka przysiadów i piernicznęło mi chyba więzadło rzepki (wskutek wcześniejszego, nieleczonego urazu było w opłakanym stanie).

A chciałem zacząć ćwiczyć hardkorowo :/.
[tutaj to tylko moja opinia: na tym forum wydaje się, że głównie ja uważam, że gluten to śmiertelna trucizna i jej rzucenie powinno nastąpić choćby na podstawie lepszego samopoczucia]
martini

Uuuu, to przykre.
Ja stanowczo odmówiłam robienia przysiadów, hehe, więc może mój organizm istynktownie broni się przed wszystkim, co szkodzi. Teraz czasem robię, jak mi każą, ale bez przesady. Nienawidzę przysiadów od podstawówki :diabelek: . Przede wszystkim jestem masakrycznie nierozciągnięta i nad tym pracuję, zależy mi na mięśniach pleców i brzucha, bo moje torby i plecaki ważą po milion kilo, a reszta powoli, powoli.
Awatar użytkownika
Kasinka
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: Kasinka »

Czy jest jakiś wątek tak w ogóle o ćwiczeniach? Bo to zdaje się wątek o szukaniu produktów a nie odżywkach i ćwiczeniach :oops:
Ostatnio zmieniony pn 02 lis, 2009 23:43 przez Kasinka, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
martini

Ja jestem mistrzynią offtopów, zanim zostanę mistrzynią świata kulturystyki muszę być dobra w czym innym :564:
Awatar użytkownika
Rafal_tata
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Rafal_tata »

Sorry, ale zamykam ten wątek. Wszystkie zawarte w nim pytania i kwestie są już poruszone na forum. Proszę pisać i zadawać pytania w odpowiednich wątkach lub, wg regulaminu, zakładać nowe.

Ostatecznie i definitywnie - jeśli ktoś oglądał Milionerów w tą niedzielę ;)
Ostatnio zmieniony wt 03 lis, 2009 09:18 przez Rafal_tata, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany