Nie mam pasożytów dałam już kilkakrotnie kał do badania

A może ktoś ma problemy z brzuchem gdy zje coś robione na oleju, nawet niewielkiej ilości bo nic innego mi już nie przychodzi do głowy. Z drugiej strony robiłam kał na koprogram ( skrobia, tłuszcz i białko) i wyszły ujemne - więc wychodzi, że je trawię. W ogóle to wszystko jest dziwne bo czytałam na forum,że przy celiakii wyniki morfologii i żelaza nie są dobre a ja mam wszystko ok nie ma się do czego doczepić, chociaż mam zanik kosmków III b.
Dziwnie też wyszły mi wyniki alergii na mleko - wyniki są 0,35 a norma zaczyna się od 0,35 kU/l stwierdzono,że jej nie mam ale to trochę wygląda tak jakbym prawie ją miała. Ostatnio zjadłam domowej roboty ser biały ( dosłownie trzy plasterki ) i strasznie mnie brzuch rozbolał, jak jem jogurt to jest ok pod warunkiem,że nie jem go np. trzy dni z rzędu bo to potem się źle kończy - jak zauważyłam

. Nie mogę powiedzieć, że dieta bg mi nie pomaga bo już nie mam codziennie wizyt w toalecie, chociaż się zdarzają. Nie wiem może mój organizm potrzebuje znacznie więcej czasu na regenerację jelit