Jakie macie hobby??
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Re: Jakie macie hobby??
Ostatnio w końcu zacząłem się ruszać i teraz bieganie stało się moim hobby:) Wcześniej to "kanaping" i "leżing":/
ten rok jest dla mnie wielką rewolucją,od 02.01.14 jestem na diecie bg
,od lutego bezrobocie
no ale żeby nie marudzić,to teraz w wolnym czasie przeczesuję forum :)czytam książki,wysypiam się,i moim hobby zawsze był ruch,także "ćwiczę" nordic walking ploting
a zamiast samochodu używam nóg
polecam wszystkim 

Agniesiu - kartki są piękne! Robisz może też ślubne?Nie ukrywam że za dwa trzy lata będę potrzebować
. Niestety ja bym wolała bardziej kolorowe a generalnie widzę że zaproszenia, ozdoby ślubne, nawet wystrój jest, że tak to ujmę, na jedno kopyto (kremowo-biało-kwiatkowo) 
Skoro mowa o hobby to szukam osób które również interesują się Elektrowniami atomowymi i energetyką jądrową.
Jest ktoś taki?

Skoro mowa o hobby to szukam osób które również interesują się Elektrowniami atomowymi i energetyką jądrową.

Jest ktoś taki?

ja kocham szyć i projektować ubrania, ale tylko dla rodziny i znajomych 

-
- Nowicjusz
może jakaś prezentacja ,,zbiorów"seniOritaaa pisze:Zbieram bokserki damski:)

Ja szydełkuję
(również na zamówienie)
a mój Mąż programuje i robi sobie jakieś elektroniczne cuda-wianki
kiedyś uczyłam go szydełkować, to stwierdził, że programowanie podobne, ale łatwiejsze

a mój Mąż programuje i robi sobie jakieś elektroniczne cuda-wianki

kiedyś uczyłam go szydełkować, to stwierdził, że programowanie podobne, ale łatwiejsze

Młode i szczęśliwe małżeństwo, na diecie od marca 2014
A ja gram w siatke.....moja miłość:)
muzyka i moda!
-
- Nowicjusz
Ze sportów to lubię szachy i brydża
Ale prawdziwą pasją są dla mnie żaglówki. Mogłabym się bujać po morzu cały rok, i nie miałabym dosyć^^

Lubię czytać książki, buszować w księgarniach i sklepach z fajnymi ubraniami. Poza tym to spacery i bieganie. I krzyżówki "Jolki"