Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Witam, chciałam się przywitać z forumowiczami
witam wszystkich zmagających się celiakią . Ja przez ostatnie trzy lata byłam diagnozowana , przebadałam wszystko aż trafiłam na lekarza który wybadał celiakię .Jestem na diecie od 7 miesięcy już wiem jak jeść i nawet mi to odpowiada .mam problem z bólami mięśni pleców a wyniki krwi są dobre i nie wskazują na jakiekolwiek inne schorzenie.Od kilku dni biorę entocort na stan zapalny jelit ale czuję się po nim żle , boli mnie brzuch i mam wzdęcia czy miał ktoś podobne dolegliwości czy ja już głupieję.
Hej ) Ja też postanowiłam dołaczyć do tego forum,
Ja też postanowiłam dołaczyć do tego forum,
Ja też postanowiłam dołaczyć do tego forum 

Ja też postanowiłam dołaczyć do tego forum 

Witajcie,
milo mi pojawić się na forum.
milo mi pojawić się na forum.
Re: Witam serdecznie!
Cześć Wam!
Od dziś nowy użytkownik Waszego/naszego forum :-) :-) :-)
Od dziś nowy użytkownik Waszego/naszego forum :-) :-) :-)
Witam,
jestem mamą 5,5 letniej Basi - od 2,5 roku chorej na cukrzycę 1, od pół roku na celiakię. Chętnie nawiążę kontakt z osobami muszącymi zmagać się z tymi chorobami naraz - u swoich dzieci lub u siebie.
Pozdrawiam serdecznie,
Guta.
jestem mamą 5,5 letniej Basi - od 2,5 roku chorej na cukrzycę 1, od pół roku na celiakię. Chętnie nawiążę kontakt z osobami muszącymi zmagać się z tymi chorobami naraz - u swoich dzieci lub u siebie.
Pozdrawiam serdecznie,
Guta.

-
- Nowicjusz
Witajcie, witajcie, witajcie:):):):)
Dzień dobry, jestem Kasia, mówią do mnie immma bo zawsze uważano mnie za inną...I stąd powstała moja ksywka, ale zapewne mało Was to interesuje:) Choruję od 3 lat...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry
Mam na imię Ola, na razie czekam jeszcze na ostateczną diagnozę, ale już jestem na diecie bezglutenowej. Pozdrawiam wszystkich 

witajcie