Kocham, uwielbiam, jestem uzależniony
![n :)](./images/smilies/001.gif)
O tym, jak przygotować kimchi - wszystko znajdziecie tutaj
http://koloroweprzepisy.wordpress.com/2 ... ie-kimchi/ Można również kupić gotowce, ciężko tylko stwierdzić, czy na 100% są bezglutenowe (koreańska w puszce: Skład: kapusta pekińska, woda, sól, chili, cukier, szalotki, czosnek, imbir, wzmacniacz smaku E621; wieloskładnikowe wietnamskie w słoiczku: Skład: Cebulki, czosnek, chilli, cukier, lotos, marchew, sól, kapusta, ocet, woda, E210). No i najważniejsze danie: Kimchi bokkeumbap. Jak przygotować
http://kulinarne-rozkosze.blogspot.com/ ... ryz-z.html Pasty nie trzeba dodawać - ja mam "azjatyckie podniebienie" i też nie dodaję
![n ;)](./images/smilies/004.gif)
Radzę spróbować, można się zakochać
![n ;)](./images/smilies/004.gif)
U mnie jutro na obiad, dla mnie dzisiejszy dzień już mógłby się skończyć
![n ;)](./images/smilies/004.gif)